Basescu: CEC si EximBank nu sunt de vanzare!

Basescu: CEC si EximBank nu sunt de vanzare!

CEC si EximBank vor ramâne in proprietatea statului. Cele doua banci nu vor fi privatizate, a anuntat presedintele Traian Basescu. Seful statului spune ca, desi este de acord cu vânzarea unor pachete minoritare ale Transelectrica, privatizarea companiilor de stat nu e o solutie in actualele conditii de piata. "Sa stiti ca nu sunt adeptul privatizarii

CEC si EximBank vor ramâne in proprietatea statului. Cele doua banci nu vor fi privatizate, a anuntat presedintele Traian Basescu. Seful statului spune ca, desi este de acord cu vânzarea unor pachete minoritare ale Transelectrica, privatizarea companiilor de stat nu e o solutie in actualele conditii de piata.

"Sa stiti ca nu sunt adeptul privatizarii in orice conditii. Felicit ANEIR-ul pentru faptul ca a stopat privatizarea CEC-ului si a EximBank-ului. Dar vreau sa stiti ca asta s-a stabilit in CSAT. si, de asemenea, Transelectrica. De acord cu vânzarea de pachete minoritare, dar acum, in criza, am vazut cât este de dificil ca statul sa nu mai aiba nicio pârghie", a spus Traian Basescu.

 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos