Bank of Cyrpus a primit licenta BNR

Bank of Cyprus intentioneaza sa inceapa operatiunile in Romania in luna martie a anului viitor, dupa ce a primit, miercuri, licenta de operare din partea Bancii Nationale a Romaniei. Banca cipriota va oferi produse si servicii atat pentru sectorul corporatist, cat si pentru cel de retail, iar pana la finele anului va deveni operationala si

Bank of Cyprus intentioneaza sa inceapa operatiunile in Romania in luna martie a anului viitor, dupa ce a primit, miercuri, licenta de operare din partea Bancii Nationale a Romaniei.

Banca cipriota va oferi produse si servicii atat pentru sectorul corporatist, cat si pentru cel de retail, iar pana la finele anului va deveni operationala si o companie de leasing, controlata de institutia de credit.

Directorul executiv al subsidiarei Bank of Cyprus din Romania va fi Vassilis Papaioannou, care a lucrat timp de 12 ani in cadrul Bank of Cyprus din Salonic, se arata intr-un comunicat al institutiei.

Intr-o prima etapa, banca va fi prezenta doar in Bucuresti, urmand ca ulterior sa-si extinda reteaua teritoriala si in alte judete. in prezent, banca este in proces de finalizare a doua sucursale, in Bucuresti, si cauta o a treia locatie.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos