Bank of America a inselat nu numai clienti ci si alte banci

Bank of America a inselat nu numai clienti ci si alte banci

Daca de obicei clientii fac plangeri impotriva bancilor, iata ca au venit vremurile grele in care acestea se "paruiesc" intre ele! O filiala a grupului Bank of America a fost obligata de un juriu din New York sa plateasca 141 de milioane de dolari drept dauna pentru ca a inselat clientii cu privire la valoarea

Daca de obicei clientii fac plangeri impotriva bancilor, iata ca au venit vremurile grele in care acestea se "paruiesc" intre ele! O filiala a grupului Bank of America a fost obligata de un juriu din New York sa plateasca 141 de milioane de dolari drept dauna pentru ca a inselat clientii cu privire la valoarea reala a anumitor produse financiare pe care le comercializa. Anuntul a fost facut de casa de avocatura Spears&Imes, care a reprezentat in proces pe cei ce urmeaza a fi despagubiti, informeaza AFP. Printre cei nemultumiti care au depus sesizari si plangeri se numara AIG, Leumi Bank, Societe Generale, Bayerische Landesbank si International Finance Corporation.

Bank of America mintea pagubitii din anul 1998 insa reprezentantii bancilor inselate si-au dat seama de ce se intamla abia in 2001. Dupa consultari au urmat plangerile inaintate autoritatilor.

Dupa aflarea deciziei cei de la Bank of America s-au declarat deceptionati si au afirmat ca nu se justifica decizia justitiei.

"Au fost gasiti vinovati la toate capetele de acuzare. Au facut declaratii inexacte si inselatoare cu privire la valoarea activelor pe care le vindeau. Ce sa mai contesti aici?", a declarat avocatul Spears&Imes, Shirley Norton, reprezentantul bancilor care au fost inselate.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos