Bank Leumi va finanta proiectele firmelor israeliene

Bank Leumi va finanta proiectele firmelor israeliene

Banca Leumi a anuntat ca face parte dintr-un consortiu care va finanta proiecte ale firmelor israeliene in Romania, Rusia si Ucraina, pentru care Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) a aprobat acordarea de credite in valoare de 300 de milioane de dolari (223 de milioane de euro). Printre firmele care vor primi finantari de

Banca Leumi a anuntat ca face parte dintr-un consortiu care va finanta proiecte ale firmelor israeliene in Romania, Rusia si Ucraina, pentru care Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) a aprobat acordarea de credite in valoare de 300 de milioane de dolari (223 de milioane de euro).

Printre firmele care vor primi finantari de la consortiul bancar se numara Tnuva, care a inceput anul trecut un proiect in domeniul industriei lactatelor in Romania, precum si Kardan si BSR Engineering & Development, implicate in tranzactii imobiliare in mai multe tari din Europa Centrala si de Est, inclusiv Romania.

Consortiul va finanta si investitiile firmei de constructii Fishman si a celei de asigurari Bituah Yashir, ambele in Rusia.

Mediafax

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos