Bank Leumi Romania a majorat dobanzile la depozitele in lei si euro

Bank Leumi Romania a majorat dobanzile la depozitele in lei si euro

 Bank Leumi Romania a majorat, de luni, dobanzile platite pentru depozitele constituite de populatie in lei cu pana la 3 puncte procentuale, iar pentru cele in euro cu 0,25 puncte procentuale, a anuntat luni banca. Banca bonifica cu dobanzi de 10% pe an depozitele clasice in lei constituite pe 12 luni, care au fost  majorate

 Bank Leumi Romania a majorat, de luni, dobanzile platite pentru depozitele constituite de populatie in lei cu pana la 3 puncte procentuale, iar pentru cele in euro cu 0,25 puncte procentuale, a anuntat luni banca.

Banca bonifica cu dobanzi de 10% pe an depozitele clasice in lei constituite pe 12 luni, care au fost  majorate de la 7% pe an, cat erau anterior. Banca a sporit dobanzile fixe si variabile de la 6% la 8% pe an in cazul plasamentelor  pe o luna, de la 6,25% la 9% pe an pentru cele la 3 luni, de la 6,5% la 9,25% in cazul celor  pe 6 luni si de la 6,75 la 9,50% pentru plasamentele pe 9 luni.

Pentru depozitele clasice in euro, dobanzile fixe au crescut cu un sfert de punct procentual, acestea avand valori  cuprinse intre 3,50% si 4,00% pe an la depozitele cu dobanda fixa si intre 3,50% si 4,25% pe an la cele cu dobanda variabila, in functie de scadenta depozitelor.

Pentru contul curent "Superrr" in lei banca a urcat dobanda  la nivelul de 6,75% pe an.
Pentru depozitele "Fair Play"in lei, dobanda anuala platita de banca a sporit de la 6% la 8% pentru un depozit la sase luni si de la 6,50% la 8,50% pentru cele la 12 luni. In cazul depozitelor constituite in euro, dobanda a crescut de la 3,25% la 3,50% pe an, pentru plasamentele la 6 luni. 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos