Bank Leumi lanseaza depozitul Levant

Bank Leumi lanseaza depozitul Levant

Bank Leumi lanseaza maine depozitul ‘Levant’ pentru persoane fizice, care ofera clientilor sansa de a vizita cetatea Ierusalimului. Depozitul Levant ofera o dobanda fixa de 4% p.a. si se poate constitui in sume de 1.000 si/sau 2.000 EUR pentru o perioada de 3 luni. Fiecare titular de depozit poate beneficia de sanse multiple de a

Bank Leumi lanseaza maine depozitul ‘Levant’ pentru persoane fizice, care ofera clientilor sansa de a vizita cetatea Ierusalimului. Depozitul Levant ofera o dobanda fixa de 4% p.a. si se poate constitui in sume de 1.000 si/sau 2.000 EUR pentru o perioada de 3 luni.

Fiecare titular de depozit poate beneficia de sanse multiple de a castiga, prin tragerea la sorti din 1 iunie 2007, una din cele 5 excursii de 4 nopti in Israel.

Cu depozitul Levant toata lumea poate castiga, deoarece Bank Leumi si J-Info Tour ofera fiecarui deponent o reducere de 5% pentru o calatorie efectuata pe cont propriu prin aceasta agentie de turism, indiferent de destinatie, pe parcursul anului 2007.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos