Bank Leumi a lansat o aplicatie pentru completarea si tiparirea ordinelor de plata de acasa

Bank Leumi a lansat o aplicatie pentru completarea si tiparirea ordinelor de plata de acasa

Bank Leumi Romania a lansat in luna octombrie serviciul OP Link, o aplicatie care ofera utilizatorilor posibilitatea completarii si tiparirii ordinelor de plata de acasa sau de la birou. Clientii care vor folosi aceasta modalitate de plata vor beneficia de reduceri de 15% la comisioanele pentru platile in lei, se arata intr-un comunicat de presa

Bank Leumi Romania a lansat in luna octombrie serviciul OP Link, o aplicatie care ofera utilizatorilor posibilitatea completarii si tiparirii ordinelor de plata de acasa sau de la birou. Clientii care vor folosi aceasta modalitate de plata vor beneficia de reduceri de 15% la comisioanele pentru platile in lei, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

O alternativa la ordinele de plata clasice pe care clientii le pot obtine doar de la sediul bancii, aplicatia OP Link poate fi accesata prin intermediul site-ului www.leumi.ro. Utilizatorii vor introduce datele necesare procesarii ordinului de plata, iar la tiparire ordinul de plata generat va contine un cod de bare care va fi prelucrat de catre functionarii bancii imediat ce utilizatorii il vor pune la dispozitia acestora.

Clientii Leumi care au ales, la deschiderea contului curent, sa poata folosi canale de comunicare alternative, pot transmite ordinele de plata catre banca atat prin e-mail cat si prin fax, realizand economii importante de timp. Un alt avantaj adus de OP Link este acela ca reduce riscul completarii gresite a informatiilor cuprinse in ordinul de plata, datorita algoritmului de verificare a campurilor parametrizabile continute de aplicatia Leumi, care va semnaliza utilizatorului completarea eronata a acestora.

„Leumi si-a adaptat permanent oferta de produse pentru a fi potrivita clientilor din ce in ce mai exigenti. Banca s-a axat pe dezvoltarea de servicii care tin cont de noile tendinte ale publicului in ceea ce priveste dorinta de a folosi tehnologii care sa le permita sa economiseasca timp si bani si care sa le furnizeze rapid informatii complete si utile. Serviciul OP Link este un raspuns la aceste cerinte, dar Banca a dezvoltat si alte aplicatii care sa raspunda acestor nevoi, cum este serviciul de alerte SMS, care avertizeaza clientii in timp real asupra operatiunilor pe care le desfasoara cu cardul sau pe contul curent sau serviciul Leumi Online care ofera, la costuri foarte avantajoase, posibilitatea de a efectua o gama larga de operatiuni prin Internet Banking”, a precizat Dan Negrau, Vicepresedinte Executiv al Bank Leumi.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos