Bank Leumi a inteles ca piata se rezuma doar la Prima Casa

Bank Leumi a inteles ca piata se rezuma doar la Prima Casa

Bank Leumi Romania si Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM) au semnat un protocol de participare a institutiei de credit la etapa a IV-a a programului Prima Casa.anca va acorda credite in limita unui plafon de 7,2 milioane euro, finantând atât cumpararea de locuinte finalizate sau in constructie, cât

Bank Leumi Romania si Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM) au semnat un protocol de participare a institutiei de credit la etapa a IV-a a programului Prima Casa.anca va acorda credite in limita unui plafon de 7,2 milioane euro, finantând atât cumpararea de locuinte finalizate sau in constructie, cât si achizitia de imobile care urmeaza sa fie construite.

Conditiile de acordare a imprumuturilor ramân neschimbate fata de etapele precedente ale programului. Astfel, pentru imprumuturile in lei, dobânda va fi egala cu ROBOR la trei luni + 2,45% (marja bancii), iar pentru cele in valuta, dobânda va fi de EURIBOR la trei luni + 3,95%, se arata intr-un comunicat al bancii.

Valoarea comisionului cuvenit FNCGIMM este de 0,49%/an.

Pentru un credit in valoare de 57.000 de euro contractat pe o perioada de 30 de ani, DAE (dobânda anuala efectiva) va fi de 5,91%, rata lunara va fi 324 euro, iar suma totala platibila va fi de 119.223 euro. Pentru un credit in valoare de 245.000 de lei angajat tot pe o perioada de 30 de ani, DAE va fi 9,29 %, rata lunara 1.912 lei, in timp ce suma totala platibila de client va fi de 701.013 lei. in acest exemplu s-au folosit indicii de referinta valabili la 30 septembrie, EURIBOR la 3 luni – 1.55% si ROBOR la 3 luni – 6.21%.

Bank Leumi România, subsidiara a Bank Leumi le-Israel, este prezenta in România din anul 2006 si are o retea de 30 de unitati.

 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos