Bank Austria Creditanstalt a vandut 0,64% din titlurile Flamingo

Bank Austria Creditanstalt a vandut 0,64% din titlurile Flamingo

Bank Austria Creditanstalt a vandut, miercuri, la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), un pachet de 0,64% din actiunile retailerului IT&C Flamingo International, valoarea tranzactiei fiind de 1,87 milioane de lei. Intermediarul tranzactiei a fost CA-IB Securities. Bank Austria a vandut 5 milioane de actiuni, la pretul de 0,375 lei pe titlu, egal cu pretul mediu

Bank Austria Creditanstalt a vandut, miercuri, la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), un pachet de 0,64% din actiunile retailerului IT&C Flamingo International, valoarea tranzactiei fiind de 1,87 milioane de lei. Intermediarul tranzactiei a fost CA-IB Securities.

Bank Austria a vandut 5 milioane de actiuni, la pretul de 0,375 lei pe titlu, egal cu pretul mediu inregistrat miercuri in tranzactiile bursiere cu titlurile companiei.

Bank Austria a mai vandut, săptămana trecută, un pachet de 1,28% din titlurile Flamingo, pentru 3,8 milioane de lei. Banca si-a redus participatia la 14,43%, dupavanzarea a 3,9% din capitalul Flamingo, pentru 3,12 milioane de euro, la sfarsitul lunii februarie.

Flamingo are un capital social de 77,9 milioane de lei, divizat in 779 milioane de actiuni cu o valoare nominalade 0,1 lei pe actiune.

Grupul Flamingo International a inregistrat anul trecut vanzări in scădere cu 12,7%, la 153 milioane euro, iar pierderile s-au accentuat la 15,5 milioane euro, ca urmare a costurilor de integrare a Flanco, a cheltuielilor de restructurare si a provizioanelor.

Principalul actionar al companiei este Dragos Cincă, care controleazacirca 40% din titluri. Fondul de investitii QVT are o participatie de 10,2%, potrivit celor mai recente raportări.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos