Bani pentru case, drumul de la vis la realitate

Bani pentru case, drumul de la vis la realitate

Imagini cu casa visurilor tale vezi la tot pasul: la televizor, in paginile revistelor, pe panouri publicitare sau pe Internet. Calea de la vis la realitatea este insa mai mult decat dificila. Noi iti propunem sa apelezi la un ajutor, pentru ca acest drum sa fie mai usor de parcurs: publicatia on-line "Bani pentru Case"

Imagini cu casa visurilor tale vezi la tot pasul: la televizor, in paginile revistelor, pe panouri publicitare sau pe Internet. Calea de la vis la realitatea este insa mai mult decat dificila. Noi iti propunem sa apelezi la un ajutor, pentru ca acest drum sa fie mai usor de parcurs: publicatia on-line "Bani pentru Case" (www.banipentrucase.ro). Precum sugereaza si numele, site-ul ii ajuta pe toti cei care vor sa … se mute intr-o locuinta noua sa-si aleaga creditul adecvat nevoilor lor. Mai mult, ofera solutii pentru constructia si amenajarea casei si prezinta stiri proaspete din piata imobiliara.

Structura

Ofertele bancilor
Acestea sunt prezentate pe prima pagina in partea stanga. Sunt cuprinse 19 banci. La fiecare sunt detaliate amanuntele legate de creditele ipotecare/imobiliare (moneda, valoarea credit, avans, perioada de rambursare, garantiile necesare, dobanda si comisioanele).

Articole
Partea editoriala a publicatiei "Bani pentru case" este structurata in 4 categorii, legate de: finantari, constructii, amenajari si imobiliare. Fiecare domeniu cunoaste o scurta prezentare privind obiectivele articolelor cuprinse. Astfel, “finantarile” cuprind materiale legate de alegerea optima a creditului pentru locuinta visata, “constructiile” reunesc toate informatiile necesare unei persoane care vrea sa-si ridice singura o locuinta (preturile terenurilor, materialelor si firmele potrivite pentru ajutor), “amenajarile” prezinta diverse solutii prin care locuinta poate fi imbunatatita, iar “imobiliarele” pastreaza stirile legate de marile proiecte rezidentiale si preturile de piata ale locuintelor obisnuite.

Evenimentul "Bani pentru case"

Accesand site-ul "Bani pentru case" ai posibilitatea sa te inscrii pentru a participa la evenimentul cu acelasi nume, ce se va desfasura pe 7 septembrie, ora 14.00, la complexul Romexpo (sala Madgearu). Seminarul urmareste identificarea si analizarea solutiilor de finantare imobiliara.

Daca vrei sa accesezi un credit pentru locuinta in urmatoarea perioada, nu rata acest eveniment, unde participarea este gratuita, fiind necesara numai completarea formularului de inscriere. Pornind de la ideea furnizarii unor informatii cat mai utile si concrete, alocutiunile sustinute de reprezentantii unor renumite banci din Romania si discutiile generate de tematica simpozionului vor juca rolul de consultanta gratuita pentru toti participantii la eveniment.

Scopul nostru

Echipa isi propune prin acest site sa reprezinte un ajutor esential pentru o paleta larga de oameni. In primul rand se doreste informarea persoanelor care nu au inca o locuinta in privinta achizitionarii acesteia. Propriu-zis el poate fi vizitat si de catre persoanele care doresc sa afle ultimele noutati de pe piata creditelor ipotecar/imobiliare sau de pe cea a preturilor existente pe piata imobiliara. De asemenea venim in intampinarea intrebarilor dumneavoastra prin prezentarea echipei si a adreselor de e-mail. Oricine doreste informatii suplimentare ne poate contacta in acest fel.

Speram ca vizitand site-ul veti gasi informatiile atractive. “Felul cum dai pretuieste mai mult decat ceea ce dai.” (Corneille). In deplina consonanta cu maxima faimosului scriitor va dorim din toata inima ca noutatile prezente aici sa va foloseasca si vi le oferim cu caldura si cu cea mai mare placere. Cititi-le cu spor!

Alexandru Banescu
alexandru.banescu@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos