Bancpost vrea sa devina Casa de Economii a romanilor

Bancpost vrea sa devina Casa de Economii a romanilor

„Imi pun banii la cec” este o expresia comuna, pe care multi romani o folosesc atunci cand se refera la depunerea unei sume intr-un depozit la banca. Asocierea Casei de Economii si Economii cu depozitarul economiilor este bine inradacinata in constiinta unei mari parti a locuitorilor tarii noastre. Bancpost si-a propus insa sa schimbe acest

„Imi pun banii la cec” este o expresia comuna, pe care multi romani o folosesc atunci cand se refera la depunerea unei sume intr-un depozit la banca. Asocierea Casei de Economii si Economii cu depozitarul economiilor este bine inradacinata in constiinta unei mari parti a locuitorilor tarii noastre.

Bancpost si-a propus insa sa schimbe acest lucru. „Obiectivul nostru este ca Bancpost sa devina prima banca atunci cand cineva doreste sa deschida un depozit”, ne-a declarat Ovidiu Dogioiu, care a preluat recent functia de director al Directiei Produse de Pasiv si Investitii. Pentru indeplinirea acestui obiectiv Bancpost a apelat chiar la oameni de la CEC, Ovidiu Dogioiu ocupand anterior functia de director al diviziei de retail a CEC. 

Banca va acorda anul acesta o atentie deosebita economisirii. „Noi consideram anul 2007 anul depozitelor”, precizeaza Ovidiu Dogioiu. Ofensiva Bancpost pe acest domeniu va cuprinde lansarea de produse noi si inovatoare, destinate tuturor categoriilor de clientela. „Pentru anul acesta pregatim produse noi, atat pentru segmentul de masa, cat si pentru clientii mai sofisticati. Banca noastra isi va consolida reputatia de inovator in produse flexibile si atractive”, spune noul director al Directiei Produse Pasiv din Bancpost.

La finalul lui 2006, Bancpost detinea 4,7% din piata economisirii din Romania, insa noua strategie vizeaza cresterea substantiala a cotei de piata pe acest domeniu.

Bogdan Popescu
bogdan.popescu@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos