Bancpost mizeaza din nou pe o femeie

Bancpost mizeaza din nou pe o femeie

Alaturi de Eximbank, Bancpost era, pana la preluarea institutiei de catre EFG Eurobank, singura banca condusa de o femeie: Elena Petculescu, care in prezent ocupa functia de presedinte de onoare. Prin numirea Manuelei Plapcianu in functia de Director General (echivalentul functiei de Presedinte Executiv), Bancpost pune din noua accent pe leadership feminin. Manuela Plapcianu il

Alaturi de Eximbank, Bancpost era, pana la preluarea institutiei de catre EFG Eurobank, singura banca condusa de o femeie: Elena Petculescu, care in prezent ocupa functia de presedinte de onoare. Prin numirea Manuelei Plapcianu in functia de Director General (echivalentul functiei de Presedinte Executiv), Bancpost pune din noua accent pe leadership feminin. Manuela Plapcianu il va inlocui pe George Michelis, care isi va incheia mandatul odata cu finalizarea procesului de restructurare a Bancpost. 

Comunicat de presa

Bancpost are placerea sa anunte ca doamna Manuela Plapcianu a fost numita in functia de Director General (echivalentul functiei de Presedinte Executiv) al bancii. Numirea va intra in vigoare la inceputul anului 2007.

Doamna Manuela Plapcianu a fost Vicepresedinte al HVB Tiriac Bank si Director al Directiei Retail din cadrul HVB incepand din anul 2003. Domnia sa a fost de asemenea numita membru al Consiliului de Administratie al viitoarei Unicredit Tiriac Bank. Anterior, doamna Manuela Plapcianu a lucrat la Citibank Romania in functia de Director Retea Teritoriala si la ABN AMRO Romania, unde a detinut pozitii manageriale in cadrul Directiilor Vanzari de Grup.

Doamna Manuela Plapcianu este inginera, absolventa a Institutului Politehnic din Bucuresti si a obtinut diploma de Master of Business Administration la Universitatea din Seattle.

Doamna Manuela Plapcianu il va inlocui pe actualul Director General al Bancpost, domnul George Michelis care si-a anuntat retragerea, incepand cu data de 1 ianuarie 2007.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos