Bancpost lanseaza Contul de Economii Combinat

Bancpost lanseaza Contul de Economii Combinat

Bancpost lanseaza incepand de luni 22.06.2009 o noua oferta de economisire in lei care se adreseaza clientilor persoane fizice. Noul produs poarta un nume sugestiv – Contul de Economii Combinat,  pentru ca ofera o combinatie foarte avantajoasa, la o dobanda comparabila cu cea a unui depozit la termen, posibibilitatea de a retrage sau depune bani oricand

Bancpost lanseaza incepand de luni 22.06.2009 o noua oferta de economisire in lei care se adreseaza clientilor persoane fizice. Noul produs poarta un nume sugestiv – Contul de Economii Combinat,  pentru ca ofera o combinatie foarte avantajoasa, la o dobanda comparabila cu cea a unui depozit la termen, posibibilitatea de a retrage sau depune bani oricand si oricat.

In plus, optional, acestui cont i se poate atasa un card de debit Visa Classic International.

Pentru sume mai mari de 50.000 de lei dobanda este de 12% pe an iar pentru sume mai mici este de 9% pe an. Acestor dobanzi foarte avantajoase li se adauga si beneficiul capitalizarii lunare ceea ce face dobanda si mai atractiva.

Deschiderea contului si administrarea lunara a noului Cont de Economii Combinat sunt gratuite.

De asemenea, Bancpost ofera gratuit si abonamentul la serviciul Internet Banking.
Comisionul de retragere de numerar la ghiseele bancii este de 0,5%.

Depunerile sunt garantate de Fondul pentru Garantarea Depozitelor in Sistemul Bancar, in conformitate cu OG nr.39/1996, republicata cu modificarile ulterioare.

Accesul liber la sumele depuse precum si dobanda combinata cu cea a unui depozit la termen sunt cele doua beneficii ce se combina perfect in noul Cont de Economii lansat de Bancpost.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos