Bancpost iti da aripi!

Bancpost iti da aripi!

Unul dintre cele mai de succes carduri din lume, cel "co-brandat" in parteneriat cu o companie de transport aerian, a aparut si in Romania. Cardul de credit TAROM Amex este oferit de Bancpost si compania TAROM, sub sigla American Express. Produsul este o premiera pentru Romania. Lipsa unui astfel de card era deplansa de curand

Unul dintre cele mai de succes carduri din lume, cel "co-brandat" in parteneriat cu o companie de transport aerian, a aparut si in Romania. Cardul de credit TAROM Amex este oferit de Bancpost si compania TAROM, sub sigla American Express. Produsul este o premiera pentru Romania. Lipsa unui astfel de card era deplansa de curand de vicepresedintele Visa CEMEA, Catalin Cretu, care aprecia ca acest tip de card co-branded este unul dintre factorii care impulsioneaza semnificativ utilizarea "plasticelor" in orice tara.

Un card lipsa!

Lansat in premiera pe piata autohtona, cardul co-branded lansat astazi era cel mai ravnit si dorit, fiind un produs asteptat de specialisti dar si de clientii cunoscatori. Un card extrem de util la care se adauga promotii si castiguri importante.

Bancpost si Tarom au lansat, in premiera, un card de credit co-branded, afiliat la reteaua American Express, destinat in special persoanelor care calatoresc frecvent cu avionul. Cardul va fi disponibil in variantele Classic si Premium, cu limite de creditare de 30.000 de lei, si, respectiv, 75.000 de lei. Cardurile vor putea fi folosite pentru plati la comercianti si retragere de numerar, iar posesorii vor castiga mile virtuale, care pot fi utilizate pentru plata zborurilor Tarom.

Date tehnice:

Dobanda anuala perceputa pentru cardul Classic este de 26,9%, iar pentru cel Premium de 24,9%. Cardurile beneficiaza de o perioada de gratie de 55 zile, iar suma minima care trebuie rambursata lunar este de 3% din valoarea cheltuita. In perioada 15 noiembrie 2006-15 februarie 2007, milele acumulate de posesorii cardurilor vor fi dublate. "Milele sunt transformate in puncte, iar la un anumit numar de puncte clientul poate beneficia de o calatorie gratuita pe o anumita ruta Tarom", a declarat directorul general al operatorului aerian, Gabriel Dumitrescu.

Cum sa va transformati mai rapid cheltuielile zilnice in zboruri gratuite TAROM

Cu fiecare cumparatura, posesorii de carduri de credit TAROM American Express pot castiga zboruri gratuite. De exemplu, pentru a castiga un zbor gratuit la Atena, Budapesta, Praga sau Viena, clientii au nevoie de 20.000 mile TAROM “Smart Miles”. In cadrul promotiei puncte duble, pentru a castiga 20.000 mile posesorii de carduri Premium trebuie sa efectueze cumparaturi in valoare de doar 9.000 RON, iar posesorii de carduri Classic au nevoie de cumparaturi in valoare de 14.250 RON.

De exemplu, pentru beneficia de un zbor gratuit pana la Constanta, posesorii de carduri Premium trebuie sa efectueze cumparaturi in valoare de 3.050 RON, iar posesorii de carduri Classic – cumparaturi in valoare de 5.330 RON.

Membrii programului TAROM Smart Miles pot beneficia de zboruri gratuite si mai rapid, daca isi achizitioneaza bilete de avion TAROM, castigand astfel mile atat pe cardul “co-brand” cat si in cadrul programului “Smart Miles”.

   Premium Clasic
Rata de acumulare mile  3RON=3 mile  3RON=2 mile
Rata de acumulare TAROM  3RON=5 mile  3RON=4 mile
Rata dubla de acumulare   3RON=6 mile  3RON=4 mile
Bonus de activare  2.000 1.000

Zbor la Atena/ Budapesta/ Praga/ sau Viena

Cumparaturi in RON  9.000 RON 14.250 RON 
Mile castigate pe baza   
cumparaturilor de mai sus
 18.000 mile  19.000 mile
Bonus de activare  2.000 mile  1.000 mile
Total mile 20.000 mile  20.000 mile

Avantaje oferite de cardurile de credit TAROM American Express::

– Mile de zbor Smart Miles pentru fiecare tranzactie sau retragere de numerar efectuata
– Perioada de gratie de pana la 55 zile
– Cea mai mare limita de credit de pe piata
– Reduceri importante si oferte speciale prin programul Selects
– Servicii dedicate de calatorie ( 2.200 de oficii de turism in peste 130 de tari, asigurari pentru voiaj, asigurari medicale pentru evenimente neprevazute, centru international de asistenta non-stop)
– Program unic de protectie a cumparaturilor

Comunicat de presa

Bancpost, emitentul exclusiv in Romania al cardurilor de credit American Express si liderul pe piata locala a cardurilor de credit, anunta lansarea primelor carduri de credit in parteneriat cu compania aeriana TAROM.

TAROM American Express Classic si TAROM American Express Premium reprezinta primele carduri de credit in parteneriat cu o companie aeriana din Romania. Acestea sunt adresate nevoilor unui segment special al pietei cardurilor de credit, si anume persoanelor care calatoresc frecvent cu avionul. Ori de cate ori detinatorii acestor carduri le vor utiliza pentru plata unor cumparaturi sau pentru retragere de numerar prin bancomat, acestia vor castiga gratuit mile pentru fiecare leu cheltuit, pe care ulterior le pot transforma in zboruri gratuite cu TAROM.

Noile carduri ofera multiple avantaje: un bonus la activare, o limita de creditare mare, asigurari medicale, preturi speciale la anumiti comercianti, asistenta de calatorie non-stop, protejarea cumparaturilor, acces in salonul de business, greutate sporita de bagaje gratuita si multe altele.IÎn perioada de oferta promotionala, 15 noiembrie 2006 -15 februarie 2007 milele acumulate se vor dubla.

“Suntem foarte fericiti sa ne marim portofoliul cu un produs deosebit, dezvoltat in parteneriat pentru a raspunde nevoilor specifice persoanelor care calatoresc frecvent. Noul card de credit este destinat nevoilor financiare zilnice ale clientilor care apreciaza produsele inovative, eficiente si pline de stil. Intelegand tendintele pietei financiare, fiind preocupate constant sa raspunda cerintelor clientilor lor, Bancpost, American Express si TAROM au decis introducerea acestui nou produs care le permite clientilor sa isi transforme cumparaturile zilnice in zboruri gratuite cu TAROM. Prin emiterea acestor carduri, facem un mare pas inainte, prin care Romania poate sta alaturi de pietele mature”, a declarat Philippos Karamanolis, Director Executiv al Bancpost.

 “In aceste vremuri in care concurenta este foarte acerba, satisfacerea clientilor a devenit o mare provocare pentru TAROM si un obiectiv de o importanta vitala. Suntem foarte multumiti ca putem oferi clientilor nostri un produs competitiv, care sa le satisfaca nevoile. Acest parteneriat este primul de acest gen pe piata romaneasca si suntem foarte mandri de acest lucru. Pentru TAROM, acesta este un pas inainte, facandu-si astfel intrarea pe piata financiara, alaturi de Bancpost,”  a spus Gabriel Dumitrescu, Director General si Presedinte al Consiliului de Administratie TAROM.

Cardul de credit TAROM American Express Classic are o limita maxima de creditare de 30.000 RON, cu o perioada de gratie de pana la 55 zile.
– Bonus de activare: 1.000 mile, cu posibilitatea dublarii bonusului in primele trei luni
– Bonus de utilizare: pentru fiecare 3 RON cheltuiti, detinatorul de card castiga 2 Smart Miles (la utilizarea cardului pentru cumparaturi, servicii sau retrageri numerar), sau 4 Smart Miles (la cumpararea biletelor de la TAROM).
– Avantaje preferentiale: acces la toate avantajele American Express, inclusiv Centrul de Asistenta Internationala de 24 ore, 2.200 de agentii de turism in peste 130 tari, asigurare de calatorie si medicala.
– Dobanda anuala: 26,9%.

Cardul de credit TAROM American Express Premium ofera o importanta libertate financiara, limita maxima de creditare fiind de 75.000 RON, cea mai mare de pe piata pana in prezent. Perioada de gratie de pana la 55 zile. In perioada de oferta, 15 noiembrie 2006 -15 februarie 2007, se acorda un bonus de activare, mile duble.

– Acces gratuit la Salonul de Business din aeroportul Henri Coanda, doar pentru zborurile TAROM
– Inregistrare gratuita la clasa business chiar daca zborul este in clasa  economy
Exces de bagaje gratuit (5 kg pentru zborurile nationale si 10 kg pentru zborurile internationale)
– Bonus de activare: 2.000 mile, cu posibilitatea dublarii bonusului in primele trei luni
– Bonus de utilizare: pentru fiecare 3 RON cheltuiti, detinatorul de card castiga 3 Smart Miles (la utilizarea cardului pentru cumparaturi, servicii sau retrageri de numerar), sau 5 Smart Miles (la cumpararea biletelor de la TAROM). 
– Avantaje preferentiale: acces exclusiv la toate avantajele American Express (inclusiv Centrul de Asistenta Internationala de 24 ore, 2.200 agentii de turism in peste 130 tari, asigurare de calatorie si medicala), rambursare cheltuieli pentru zborurile intarziate sau bagaje pierdute, program unic de protectie a cumparaturilor, oferte American Express Selects, inregistrare la clasa business si multe altele.
– Dobanda anuala: 24,9%.

“Bancpost este emitentul exclusiv in Romania al cardurilor American Express, fiind un partener de marca in reprezentarea brandului American Express pe aceasta piata. Cu un an in urma am lansat parteneriatul nostru cu Bancpost, iar astazi deschidem un alt drum nou prin parteneriatul cu TAROM si aceste carduri inovative. Ele sunt primele de acest gen pe piata romaneasca si reprezinta o dovada a determinarii cu care atat Bancpost cat si TAROM sunt decise sa raspunda nevoilor clientilor romani,” a adaugat William Stredwick, Vicepresedinte, American Express.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos