Bancpost invioreaza oferta de credite ipotecare

Bancpost invioreaza oferta de credite ipotecare

Dupa aproape un an de cand criza financiara si-a facut resimtita prezenta si in Romania, perturband puternic activitatea bancilor prin reducerea accentuata a creditarii, Bancpost isi reitereaza interesul pentru piata de profil lansand o promotie pentru imprumutul ipotecar. Noutatile Bancpost pentru acest produs, denumit EuroIpotecar, sunt reprezentate de oferta atractiva de dobanda si asigurarea de

Dupa aproape un an de cand criza financiara si-a facut resimtita prezenta si in Romania, perturband puternic activitatea bancilor prin reducerea accentuata a creditarii, Bancpost isi reitereaza interesul pentru piata de profil lansand o promotie pentru imprumutul ipotecar. Noutatile Bancpost pentru acest produs, denumit EuroIpotecar, sunt reprezentate de oferta atractiva de dobanda si asigurarea de viata atasata. Mai mult, acest credit beneficiaza si de o promotie, constituita de reducerea cu 50% a comisionului de acordare de 2% pentru aplicatiile depuse pana la data de 31 Octombrie 2009. Banca accepta toate tipurile principale de venituri si de imobile rezidentiale, analiza dosarului bazandu-se pe soliditatea si nivelul veniturilor (minim 500 EUR pe familie), pe calitatea garantiei propuse si pe reputatia si istoricul de credit al clientului.

Creditul se acorda in EUR sau RON, dobanda este indexata la EURIBOR si respectiv ROBOR la 3 luni (se actualizeaza trimestrial). Marjele fixe peste EURIBOR incep de la 6% si 3% peste ROBOR. Marja de dobanda depinde de avans si de valoarea creditului. Marja maxima este de 7.25% la EUR si 4.25% la RON pentru produsul promotional cu asigurarea de viata atasata. Avansul minim este de 25%, iar perioada de rambursare se poate intinde pana la 35 de ani. Bancpost nu percepe comisioane de gestiune lunare sau anuale. Comisionul de rambursare anticipata este de 3.5%. Pentru alte detalii despre EuroIpotecar de la Bancpost accesati http://www.bancpost.ro.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos