Bancpost are o noua fata pe Internet

Bancpost are o noua fata pe Internet

Bancpost se innoieste la inceput de an european. Banca si-a lansat in primele zile ale lui 2007 noua pagina de Internet, mai moderna si mai utila decat versiunea precedenta. La capitolul estetica site-ul Bancpost sta foarte bine, iar navigarea se face usor, meniurile si capitolele fiind bine organizate si structurate. Se remarca modul de prezentare

Bancpost se innoieste la inceput de an european. Banca si-a lansat in primele zile ale lui 2007 noua pagina de Internet, mai moderna si mai utila decat versiunea precedenta. La capitolul estetica site-ul Bancpost sta foarte bine, iar navigarea se face usor, meniurile si capitolele fiind bine organizate si structurate. Se remarca modul de prezentare al produselor, atat din punctul de vedere al organizarii informatiei, cat si al cantitatii si calitatii ei. Aceste informatii sunt aproape complete si afisate foarte clar. Am spus aproape intrucat sunt si lipsuri, precum informatiile referitoare la creditele de consum, unde nu regasim nici un detaliu referitor la DAE. Exista insa date referitoare la toate taxele si comisioanele, organizate in forma tabelara sau intr-un fisier pdf (cazul creditelor imobiliar/ipotecare).

De asemenea, trebuie subliniat modul in care este realizata sectiunea referitoare la documentele necesare pentru produse (fie ca este vorba despre credite, carduri sau alte servicii precum Internet Banking). De remarcat este si partea referitoare la harta sucursalelor si bancomatelor bancii, care contine inclusiv posibilitatea de cautare dupa cuvinte cheie precum localitate, strada sau cartier. Aceasta sectiune se afla la loc de cinste, fiind fixa in pagina.

Ca orice site modern, pagina contine si un calculator de credit, care iti prezinta rata lunara si venitul minim necesar pentru situatia data. De asemenea, exista si posibilitatea de a aplica pentru un produs sau serviciu. Prin aceasta aplicatie clientul informeaza practic banca in legatura cu interesul lor pentru un anume produs sau serviciu, completand un formular cu informatii referitoare la nume, localitate, si date de contact (telefon, e-mail).

Bogdan Popescu
bogdan.popescu@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos