Bancpost anunta o majorare de capital. Weiss: Sustinem dezvoltarea in Romania!

Bancpost anunta o majorare de capital. Weiss: Sustinem dezvoltarea in Romania!

Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor Bancpost a aprobat astazi, 7.11.2011, majorarea capitalului social al Bancii prin conversia unui imprumut subordonat al actionarului majoritar si prin aporturi in numerar din partea celorlalti actionari. Capitalul social se majoreaza cu suma de 92,6 milioane RON, de la 1,09 miliarde RON la 1,18 miliarde RON.   Un numar de

Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor Bancpost a aprobat astazi, 7.11.2011, majorarea capitalului social al Bancii prin conversia unui imprumut subordonat al actionarului majoritar si prin aporturi in numerar din partea celorlalti actionari. Capitalul social se majoreaza cu suma de 92,6 milioane RON, de la 1,09 miliarde RON la 1,18 miliarde RON.

 

Un numar de 216.050.000 noi actiuni nominative ordinare sunt emise pentru conversia unui imprumut subordonat si sunt distribuite catre Eurobank EFG. Un numar de 15.539.616 noi actiuni nominative ordinare sunt emise in vederea cresterii capitalului prin noi aporturi de numerar si sunt oferite spre subscriere actionarilor Bancpost, proportional cu numarul de actiuni detinute de acestia la data de referinta, si anume 31 octombrie 2011.

 

Cu aceasta ocazie, dl. Peter M. Weiss, Presedinte Executiv al Bancpost, a declarat: “Decizia Eurobank EFG de a converti imprumutul subordonat in aport la capitalul social este o reconfirmare a angajamentului actionarului majoritar al Bancpost de a sustine si dezvolta in continuare afacerile sale din Romania”.

 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos