Bancpost a primit premiul Produsul Anului: Solutii Integrate pentru Intreprinderi Mici si Persoane Fizice Autorizate

Bancpost a primit premiul Produsul Anului: Solutii Integrate pentru Intreprinderi Mici si Persoane Fizice Autorizate

Motivatia acordarii premiului a fost urmatoarea: “In 2011, Bancpost lansat un set de trei pachete tranzactionale pentru a sprijini micii intreprinzatori in operatiunile de administrare a fluxurilor de numerar. Interesul celor aproape 10.000 de clienti pentru acest tip de produse a permis optimizarea ofertei comerciale a bancii. In ultimul trimestru al anului 2012, a adus

Motivatia acordarii premiului a fost urmatoarea: “In 2011, Bancpost lansat un set de trei pachete tranzactionale pentru a sprijini micii intreprinzatori in operatiunile de administrare a fluxurilor de numerar. Interesul celor aproape 10.000 de clienti pentru acest tip de produse a permis optimizarea ofertei comerciale a bancii. In ultimul trimestru al anului 2012, a adus pe piata pachete integrate care pun laolalta produse financiare flexibile pentru administrarea fluxurilor de numerar, cu un rol eficient in controlul costurilor, precum si consultanta si marketing online prin platforma Google AdWords.”

„Relationarea cu clientii este extrem de importanta pentru Bancpost. Tocmai de aceea, am dezvoltat pachetele tranzactionale Artizan, Maestru si Expert care permit accesul, cu costuri reduse, la un ansamblu de produse si servicii cu utilizare frecventa, adaptate activitatii fiecarui client. In 2012 am decis sa mai facem un pas si sa extindem sprijinul nostru in afara sferei serviciilor bancare. Astfel, pe parcursul lunii noiembrie am oferit clientilor o solutie integrata care a cuprins, pe langa pachetele tranzactionale, si cupoane gratuite Google AdWords, un instrument puternic de consultanta si marketing on-line pentru promovarea afacerilor micilor intreprinzatori. In 2013 vom continua sa dezvoltam acest gen de pachete, prin care incurajam micii intreprinzatori sa utilizeze solutii moderne si eficiente atat pentru administrarea fluxurilor de numerar, cat si pentru promovarea afacerii proprii.”, a declarat domnul Anthony C. Hassiotis, Presedinte Executiv Bancpost, la decernarea premiului.

Mai multe informatii pe www.atelieredeafaceri.ro.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos