Bancpost a primit premiul e-Team – echipa IT a anului 2012 din sistemul bancar romanesc

Bancpost a primit premiul e-Team – echipa IT a anului 2012 din sistemul bancar romanesc

Bancpost a primit premiul “e-Team – echipa IT a anului 2012 din sistemul bancar romanesc” in cadrul Galei Premiilor “e-Finance”, care a avut loc in Bucuresti, in seara de 23 ianuarie. “Stiinta de a-si valorifica optim resursele si de a se concentra permanent pe furnizarea celor mai bune solutii la proiectele de business, cele 130

Bancpost a primit premiul “e-Team – echipa IT a anului 2012 din sistemul bancar romanesc” in cadrul Galei Premiilor “e-Finance”, care a avut loc in Bucuresti, in seara de 23 ianuarie. “Stiinta de a-si valorifica optim resursele si de a se concentra permanent pe furnizarea celor mai bune solutii la proiectele de business, cele 130 de proiecte derulate in 2012, precum si pasiunea si eficienta cu care exploateaza toate oportunitatile din cloud” au fost evidentiate in motivatia oferita de redactia revistei “eFinance” ca principale argumente care au determinat selectarea echipei Bancpost ca echipa IT a anului 2012.

“Premiul ‘e-Team – echipa IT a anului 2012’ acordat Diviziei IT a Bancpost de catre revista ‘e-Finance’ ne onoreaza si ne motiveaza in egala masura. Bancpost este unul dintre cele mai importante branduri financiare romanesti, cu o prezenta de peste 22 de ani pe piata. In tot acest timp, Bancpost a lansat si va continua sa lanseze in premiera numeroase produse bancare si servicii financiare inovative prin implementari care utilizeaza tehnologii si platforme de sistem internationale, avand intotdeauna ca scop final simplificarea vietii clientilor Bancii. Oamenii, in special atunci cand actioneaza sinergetic ca o echipa, se afla intotdeauna in spatele implementarilor de succes. Echipa IT a Bancpost reuneste 60 de profesionisti bine pregatiti si este devotata realizarii planului de business al Bancii, in colaborare cu toate celelalte divizii ale Bancii.” a declarat Aris Vrongistinos, Vicepresedinte Executiv Operatiuni Centrale si IT, Bancpost.

Ajunsa anul acesta la cea de a X-a Editie, Gala Premiilor “e-Finance” recunoaste companiile, institutiile si, nu in ultimul rand, oamenii din industriile IT&C si financiar-bancara din Romania care au demonstrat o implicare activa si rezultate masurabile in domeniul lor. In cadrul evenimentului au fost acordate premii pentru 11 sectiuni: e-team, e-business software, e-nnovation, e-projects, e-development, e-people, e-impact, e-partnership, e-provider, e-employer, e-10 years. Ceremonia a reunit importanti jucatori ai pietelor IT&C si financiar-bancara din Romania, lideri din asociatii si din institutii specializate, analisti independenti.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos