Bancpost a lansat un produs special de economisire

Bancpost a lansat un produs special de economisire

Bancpost a lansat "Bancpost (LF) Special Purpose Equity Formula Bonus (RON)", un produs structurat, denominat in lei, reprezentand un plasament pe un an, cu posibilitatea obtinerii unui randament peste oferta generala a pietei, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei. Produsul se adreseaza deopotriva clientilor care doresc sa-si fructifice lichiditatile prin depozite bancare cat

Bancpost a lansat "Bancpost (LF) Special Purpose Equity Formula Bonus (RON)", un produs structurat, denominat in lei, reprezentand un plasament pe un an, cu posibilitatea obtinerii unui randament peste oferta generala a pietei, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei. Produsul se adreseaza deopotriva clientilor care doresc sa-si fructifice lichiditatile prin depozite bancare cat si investitorilor care urmaresc obtinerea unor randamente ridicate prin piata de capital, dar dorindu-si totodata o protectie ridicata a capitalului la posibilele corectii ale pietei. Activul suport al produsului este Eurostoxx 50, un indice bursier international, cotat pe bursa de la Frankfurt. Transparenta informatiei si a performantei pe perioada de maturitate este asigurata prin posibilitatea vizualizarii zilnice a evolutiei indicelui Eurostoxx 50 pe www.bancpost.ro sau pe site-urile financiare internationale. Regimul fiscal aplicabil este cel conform Codului Fiscal Roman in vigoare. Prin oferirea acestui produs clientilor, Bancpost raspunde nevoilor clientilor privind largirea alternativelor investitionale si de plasament in general, oferite de piata locala.

Bancpost (LF) Special Purpose Equity Formula Bonus (RON) este un produs accesibil, investitia minima fiind contravaloarea unei unitati de fond, adica 10 RON, iar pe durata perioadei de subscriere (4 Martie – 1 Aprilie 2011), Bancpost nu percepe comision de subscriere. Bancpost (LF) Special Purpose Equity Formula Bonus (RON) este conceput pe structura si mecanismul unui fond de investitii, ceea ce faciliteaza adoptarea unei strategii investitionale active, care sa permita un randament si o protectie ridicata a capitalului. Randamentul este predeterminat, astfel incat investitorul stie de la inceput ca poate castiga fie 10%, fie 13%, si ca riscul de pierdere este numai 5%, toate acestea corelate cu performanta activului suport. Datorita acestor nivele de randament predefinite, clientul isi poate gestiona lichiditatile intr-o maniera mult mai exacta si confortabila, din punct de vedere al castigului asteptat fata de riscul asumat”, a declarat cu ocazia lansarii noului produs dl. George Kefalas, Director in cadrul Bancpost. Odata cu lansarea acestui produs, Bancpost isi face intrarea intr-un nou segment de afaceri, cel al produselor structurate de retail, reusind in acest fel sa se inscrie printre putinele banci din Romania ce pot oferi astfel de instrumente financiare, nu numai clientilor de tip institutional sau private banking, dar si clientilor de retail.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos