Bancpost a lansat o oferta de refinantare a creditelor de consum

Bancpost a lansat o oferta de refinantare a creditelor de consum

Incepand din aceasta saptamana, Bancpost ofera noul credit de consum pentru refinantare BRAVO adresat clientilor care au in derulare credite de consum contractate anterior de la Bancpost sau de la alte banci, se precizeaza intr-un comunicat de presa al bancii. Astfel, clientii au posibilitatea sa-si reduca obligatiile lunare de plata cu pana la 30%. Creditul

Incepand din aceasta saptamana, Bancpost ofera noul credit de consum pentru refinantare BRAVO adresat clientilor care au in derulare credite de consum contractate anterior de la Bancpost sau de la alte banci, se precizeaza intr-un comunicat de presa al bancii. Astfel, clientii au posibilitatea sa-si reduca obligatiile lunare de plata cu pana la 30%. Creditul BRAVO este disponibil in lei (dobanda fixa sau variabila) si in euro (dobanda variabila) pentru perioade cuprinse inte 12 si 84 de luni.
 
“Agenda publica din mediul bancar intern a fost ocupata in ultimii ani de problema cresterii volumului de credite de consum neperformante, de provizioane sau alte elemente asociate intarzierilor la plata ratelor lunare pentru persoane fizice. In acelasi timp, marea majoritate a romanilor, cei care si-au indeplinit angajamentele financiare cat si pe cele personale,  a fost lasata atat de des in afara acestei dezbateri. A venit momentul sa ne adresam si acestora, sa le recunoastem meritele. Este un fapt ca majoritatea oamenilor au obligatii pe care si le indeplinesc pentru ca au promis, indiferent cat de usor sau de greu le este sa-si respecte aceste promisiuni. Pentru ei am lansat creditul BRAVO, pentru a le recunoaste eforturile. Iar acesta se materializeaza la Bancpost printr-un singur drum la banca si printr-o rata lunara mai mica cu pana la 30%” a declarat George Georgakopoulos,  Director Executiv Senior.
 
Scaderea ratei lunare cu pana la 30% reprezinta o estimare determinata pe baza unor simulari realizate in 2010 pe un esantion de clienti Bancpost care au credite de consum si la alte institutii bancare. Exemplu de calcul pentru un credit de 10.000 EUR pe 5 ani: rata lunara este 239 EUR, suma totala de rambursat 13.278 EUR, comision de analiza dosar 0 EUR, comision lunar de administarare credit 0.41%, dobanda variabila 7%, DAE 12.58%. Suma totala de rambursat poate varia in functie de anumite operatiuni facute pe durata creditului (rambursare anticipata, reesalonare credit) sau ca urmare a aplicarii altor clauze contractuale (aplicarea dobanzii penalizatoare).
 
Pentru simplificarea procesului de solicitare a creditelor si furnizarea rapida a unor oferte personalizate, Bancpost pune la dispozitia celor interesati, pe langa o retea de 286 de unitati teritoriale, doua noi canale electronice de acces: prin SMS la numarul 1880 (numar cu tarif normal) sau prin www.creditulbravo.ro. Lansarea noului produs este sustinuta de o ampla campanie de comunicare ce are in vedere expunerea mesajului Bancpost la TV si radio, in presa, internet si publicitate stradala.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos