Bancpost a avut in 2012 cea mai puternica crestere neta a portofoliului de carduri de credit Visa

Bancpost a avut in 2012 cea mai puternica crestere neta a portofoliului de carduri de credit Visa

 In cadrul evenimentului "VISA Forum Romania", organizat in Bucuresti in 23 noiembrie, Bancpost a primit premiul “Credit Card Visa Champion”. Astfel, Bancpost a fost recunoscuta pentru cea mai puternica crestere neta a portofoliului de carduri de credit Visa pe piata bancara din Romania in 2012. “Cardurile de credit Visa emise de Bancpost au fost in

 In cadrul evenimentului "VISA Forum Romania", organizat in Bucuresti in 23 noiembrie, Bancpost a primit premiul “Credit Card Visa Champion”. Astfel, Bancpost a fost recunoscuta pentru cea mai puternica crestere neta a portofoliului de carduri de credit Visa pe piata bancara din Romania in 2012.

“Cardurile de credit Visa emise de Bancpost au fost in atentia clientilor bancii si in 2012 fapt materializat intr-o crestere neta a portofoliului – cea mai puternica evolutie de pe piata din Romania. Acest lucru se datoreaza eforturilor facute de banca in directia imbunatatirii experientei clientilor la cumparaturi prin programe de tip “alerte SMS” (notificarea clientilor prin SMS privind tranzactiile efectuate peste o anume suma), “rate fara dobanda” sau prin intermediul programelor specifice de loializare tip cash-back”, a declarat George Georgakopoulos, Vicepresedinte Executiv Bancpost.

Visa Forum este un organism consultativ constituit din bancile membre Visa Europe din Romania si care are ca obiectiv elaborarea si implementarea strategiilor de dezvoltare in tara a activitatii Visa, precum si incurajarea platilor prin card.Visa Forum Romania reuneste 27 banci si concentreaza peste 98% din operatiunile Visa in Romania. 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos