Bancnote imbibate in cocaina

Bancnote care circula in Irlanda prezinta urme de cocaina! Cercetatorii de la Universitatea din Dublin au analizat un teanc de bancnote utilizate pe piata, folosind un echipament care poate detecta si cele mai mici urme de substante straine. Studiul a relevat ca fiecare dintre cele 45 de bancnote examinate avea urme de cocaina. O parte

Bancnote care circula in Irlanda prezinta urme de cocaina! Cercetatorii de la Universitatea din Dublin au analizat un teanc de bancnote utilizate pe piata, folosind un echipament care poate detecta si cele mai mici urme de substante straine. Studiul a relevat ca fiecare dintre cele 45 de bancnote examinate avea urme de cocaina. O parte din acestea aveau urme foarte puternice de drog, ceea ce i-a determinat pe cercetatori sa presupuna ca au fost folosite la inhalarea cocainei. Altele insa aveau urme reduse de cocaina si se crede ca au fost doar contaminate cand au fost tinute in portofelele sau buzunarelor consumatorilor de droguri.

Bancnote mai mari – cocaina mai multa!

Consumul de cocaina pare a fi in crestere in Irlanda, iar profesorul Brett Paul, autorul cercetarii, afirma ca rezultatele studiului arata cat de raspandit este acest fenomen. Studiul a relevat si ca bancnotele cu valoarea mai mare, cum ar fi cele de 20 si 50 de euro, au mai mari sanse sa aiba urme puternice de cocaina.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos