Bancile vor avea inca un an cu buzunarele goale

Bancile vor avea inca un an cu buzunarele goale

Profitabilitatea in sistemul bancar va scadea, dar investitii se vor mai face, a declarat, luni, Rasvan Radu, CEO UniCredit Tiriac Bank Romania. Anul acesta am deschis mai multe sucursale. În criza noi am investit", a declarat Radu. Potrivit acestuia, economia nu poate fi stimulata doar printr-o politica monetara. "Putem sa o stimulam prin atragerea de

Profitabilitatea in sistemul bancar va scadea, dar investitii se vor mai face, a declarat, luni, Rasvan Radu, CEO UniCredit Tiriac Bank Romania. Anul acesta am deschis mai multe sucursale. În criza noi am investit", a declarat Radu. Potrivit acestuia, economia nu poate fi stimulata doar printr-o politica monetara. "Putem sa o stimulam prin atragerea de fonduri europene si cresterea veniturilor la buget. Doar printr-o politica monetara nu se poate stimula economia", a spus Radu.

 

UniCredit Tiriac Bank a inaugurat, luni, un Business Lounge exclusivist în Aeroportul International Henri Coanda, cu o investitie de 260.000 de euro.

 

UniCredit Tiriac Bank are în prezent 544.000 de clienti. În Romania grupul ofera o gama larga de produse si servicii prin intermediul UniCredit Leasing Corporation, UniCredit CA-IB Securities Romania, UniCredit CAIB Romania, UniCredit Insurance Broker si altii.

 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos