Bancile riposteaza prin angajarea unei case de avocatura care sa le apere de clientii nemultumiti

Bancile riposteaza prin angajarea unei case de avocatura care sa le apere de clientii nemultumiti

Cea mai buna aparare este atacul. Aceasta pare a fi sintagma dupa care se ghideaza bancile in disputa cu grupurilor de clienti nemultumiti de felul in care institutiile de credit au inteles sa transpuna in realitate prevederile Ordonantei de Urgenta 50/2010 privind creditele populatiei. Astfel, observand ca aceste controverse se acutizeaza, Asociatia Romana a Bancilor

Cea mai buna aparare este atacul. Aceasta pare a fi sintagma dupa care se ghideaza bancile in disputa cu grupurilor de clienti nemultumiti de felul in care institutiile de credit au inteles sa transpuna in realitate prevederile Ordonantei de Urgenta 50/2010 privind creditele populatiei. Astfel, observand ca aceste controverse se acutizeaza, Asociatia Romana a Bancilor a luat decizia de a angaja o casa de avocatura.

Comunicat de presa Asociatia Romana a Bancilor

Adunarea Generala Extraordinara a Asociatiei Romane a Bancilor (ARB) a aprobat in sedinta de astazi, 9.09.2010, noul Statut al ARB, care in principal acorda mai multe competente si mai multa forta executivului asociatiei sub conducerea unui Consiliu Director format din sapte membri. Reprezentantii comunitatii bancare au fost informati si consultati si cu privire la alte probleme ale activitatii curente. Comunitatea bancara a dezbatut problemele privind demersurile intreprinse pana in prezent de catre Consiliul de Administratie al ARB pe linia sustinerii propunerilor de modificare a unor prevederi cuprinse in O.U.G. 50/2010 privind creditele pentru consumatori, luand totodata hotararea angajarii unei case de avocatura in vederea obtinerii unei opinii juridice privind maniera de transpunere in legislatia nationala a Directivei Europene 48/CE/2008. Adunarea Generala Extraordinara a mai hotarat sa se finalizeze proiectul privind verificarea autenticitatii documentelor de identitate prezentate de clientii bancilor pentru obtinerea diverselor produse bancare, in baza de date a Inspectoratului National pentru Evidenta Persoanelor din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor. Proiectul va fi realizat cu sprijinul Biroului de Credit ca integrator in sistemul de comunicatie intre institutiile de credit si MAI.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos