Bancile pariaza pe Romania la Campionatul European

Bancile pariaza pe Romania la Campionatul European

Ceasul oficial de pe site-ul UEFA ne spune astazi ca mai sunt 26 de zile pana la startul competitiei asteptate cu sufletul la gura de toti microbistii, Campionatul European de Fotbal, acolo unde pe 9 iunie va debuta si Romania. Interesul urias generat de participarea tarii noastre la Europene atrage si bancile, care vin alaturi

Ceasul oficial de pe site-ul UEFA ne spune astazi ca mai sunt 26 de zile pana la startul competitiei asteptate cu sufletul la gura de toti microbistii, Campionatul European de Fotbal, acolo unde pe 9 iunie va debuta si Romania. Interesul urias generat de participarea tarii noastre la Europene atrage si bancile, care vin alaturi de suporteri promotii in cadrul carora acorda premii clientilor pentru reusitele lui Mutu & compania.

Pentru pariori, noua campanie lansata de BCR se potriveste ca o manusa: mizeaza ca Romania va ajunge pana in sferturi de finala sau semifinala si pot castiga mai multi bani. Instrumentul prin care se poate paria pe parcursul Romaniei este depozitul structurat “Suporter Euro 2008”. Acesta se constituie pe un an de zile si ofera o dobanda de baza fixa de 9,14%, insa nivelul dobanzii poate creste in functie  de rezultatele obtinute de Romania a Campionatul European. Astfel, dobanda creste cu 3 puncte procentuale daca Romania iese din grupa (din care mai fac parte Franta, Italia si Olanda). Daca baietii nostri ajung pana in semifinala, BCR acorda un bonus de 5%, ceea ce ar face dobanda anuala sa fie de 14,14%. Bonusul de dobanda va fi platit clientilor la putin timp dupa terminatea Campionatului European, pe 15 iulie, in timp ce dobanda de baza va fi platita la scadenta.

“Ca romani toti dorim acelasi lucru: echipa de fotbal a tarii noastre sa parcurga un traseu cat mai lung la Campionatul European. Calificarea in fazele superioare ne va aduce bucurie tuturor, iar clientii nostrii vor avea numai de castigat”, declara Sorin Mititelu, director executiv al Directiei Dezvoltare afaceri si produse retail. Pacat ca cei de la BCR n-au mers pana la capat si sa acorde bonusuri si pentru prezenta in finala a Romaniei sau, de ce nu, chiar mai mult, in conditiile in care atat Victor Piturca, cat si liderii ‘nationalei’ au declarat ca Romania e capabila de a face surpriza si a castiga Europenele.

Oferta pentru depozitul “Suporter Euro 2008” este valabila numai in luna mai. Durata de existenta a depozitului este intre 1.06.2008 si 1.06.2009, pana la inceperea perioadei dobanda fiind de 6,5%. Suma minima de constituire este de 1.000 lei.

Reusitele Romaniei la Campionatul European sunt premiate si de UniCredit Tiriac. In acest caz un este vorba in primul rand despre accederea echipei nationale in fazele superioare ale competitiei, ci mai mult de golurile pe care le inscrie. Promotia UniCredit se adreseaza posesorilor de carduri MasterCard UEFA Euro 2008, care fac cel putin o plata la comercianti de peste 50 lei. Acestia vor primi in cont cate 5 lei pentru fiecare gol inscris de Romania la Europene, precum si 1 leu pentru fiecare gol inscris de Italia, Germania, Austria, Cehia, Croatia, Turcia, Polonia si Rusia (tari in care UniCredit este prezenta). Sumele obtinute in urma golurilor inscrise pot fi multiplicate daca posesorul de card alege corect echipa castigatoare a campionatului. Se poate opta intre cele noua echipe de mai sus, coeficientul cu care se vor inmulti castigurile depinzand de sansele fiecareia de a obtine victoria finala. Astfel, banii acumulati se inmultesc de 5 ori pentru Romania, de patru ori pentru Cehia si Croatia, de doua ori pentru Italia si Germania si de sapte ori pentru Austria, Turcia, Rusia si Polonia.

Bogdan Popescu

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos