Bancile lupta impotriva caniculei

Bancile lupta impotriva caniculei

In aceasta perioada de temperaturi extreme, bancile se inscriu la randul lor in batalia impotriva caniculei. Ele au preluat modelul punctelor de prim ajutor infiintate in Capitala si in tara, unde cetatenii aflati in dificultate din cauza caldurii excesive pot solicita si primi ingrijiri de specialitate. Prima banca care acorda un prim ajutor populatiei afectate

In aceasta perioada de temperaturi extreme, bancile se inscriu la randul lor in batalia impotriva caniculei. Ele au preluat modelul punctelor de prim ajutor infiintate in Capitala si in tara, unde cetatenii aflati in dificultate din cauza caldurii excesive pot solicita si primi ingrijiri de specialitate. Prima banca care acorda un prim ajutor populatiei afectate de caldura excesiva este Libra Bank. 

Astfel, in toate sucursalele bancii din Bucuresti si din tara oamenii gasesc apa rece la dispozitie, li se asigura un climat racoros, iar in caz de urgenta, personalul din sucursale este instruit sa apeleze imediat organele competente. Pentru a ajuta populatia, si in special persoanele de varsta a treia, sa depaseasca cu bine temperaturile extrem de ridicate, Libra Bank a demarat recent o campanie sociala inedita in sectorul bancar, prin care pensionarii – actuali sau potentiali clienti ai bancii – isi pot masura gratuit tensiunea in sucursalele bancii. Campania aflata inca in faza de pilot, se desfasoara la ora actuala in doua dintre sucursalele Libra Bank: cea din bulevardul Ion Campineanu si cea din Calea Mosilor. Masurarea tensiunii este efectuata de personal medical autorizat de Ministerul Sanatatii si respecta toate standardele impuse de catre autoritatile in domeniu.

 “Acum patru ani ne-am stabilit misiunea de a deveni Partenerul Financiar al Medicilor. Asumandu-ne aceasta strategie ne-am asumat intreaga responsabilitate pe care o implica pozitionarea noastra in raport atat cu clientii nostri cat si cu intreaga opinie publica. De aceea, aceasta initiativa este practic una fireasca in contextul in care avem valori comune cu cele ale clientilor nostri medici, iar grija pentru cei din jur este una dintre aceste valori”, afirma Emil Bituleanu, vicepresedinte Libra Bank.

Initiativa este salutara, mai ales ca in actualele conditii meteorologice, temperaturile foarte ridicate cauzeaza frecvente oscilatii de tensiune. Cei mai incantati de aceasta masura sunt pensionarii, ei fiind cei mai afectati de canicula. Aceia dintre ei care ajung intr-una dintre sucursalele bancii pentru diverse operatiuni bancare, pot folosi timpul petrecut in banca si pentru a-si controla sanatatea.

“Am fost foarte placut surprins cand venind in sucursala Libra Bank sa efectuez un depozit, am descoperit ca-mi pot lua tensiunea. O initiativa foarte binevenita, mai ales ca acum, din cauza caldurii excesive, este bine sa fim mai atenti cu sanatatea noastra”, a declarat un client Libra Bank.

In paralel cu aceasta actiune, clientii pensionari ai Libra Bank pot participa la o tombola, iar in urma extragerii, castigatorul va primi un sejur de sapte zile intr-o statiune balneo-climaterica. Conditiile de participare la tombola constau in efectuarea sau reinoirea unui depozit in valoare de minim 5.000 lei sau 1.500 euro sau dolari, pe termen de minim 3 luni.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos