Bancile isi imbie clientii cu produse si servicii la pachet

Bancile isi imbie clientii cu produse si servicii la pachet

Vanzarea cumulata a produselor si serviciilor bancare , la care sunt adaugate unele facilitati, au un singur scop, si anume atragerea clientilor in numar cat mai mare. Asemeni marilor magazine, … care scot la oferta pachete de produse la preturi speciale, si bancile au apelat la aceasta strategie de marketing. Pentru a fi mai atractiva

Vanzarea cumulata a produselor si serviciilor bancare , la care sunt adaugate unele facilitati, au un singur scop, si anume atragerea clientilor in numar cat mai mare. Asemeni marilor magazine, … care scot la oferta pachete de produse la preturi speciale, si bancile au apelat la aceasta strategie de marketing. Pentru a fi mai atractiva pentru clienti, HVB Bank si-a modificat recent pachetele de produse si servicii financiare, sporind gradul de accesibilitate si flexibilitate. In ceea ce priveste promovarea si vanzarea de produse si servicii  “la pachet”, banca UniCredit prezinta o oferta mai bogata.
 
HVB Bank

HVB Bank ofera doua tipuri de pachete: Practic si Flexibil. In fiecare dintre acestea, clientul poate sa includa produsele si serviciile financiare care se potrivesc cel mai bine nevoilor sale. Potrivit vicepresedintelui HVB Bank Romania, Manuela Plapcianu „costurile acestor pachete sunt cu 50% mai mici fata de oferta anterioara”.

Pachetul Practic cotine cont curent in lei sau valuta (euro, dolari), in timp ce in pachetul Flexibil se regasesc un cont curent in lei si un card de debit Visa Electron sau MasterCard Maestro. Pe langa acest produse, oferta HVB Bank cuprinde conturi curente aditionale, alte carduri de debit, un card partener (cu tarif redus cu 50%), precum si serviciile Online B@nking si Telephone Service.

Clientii HVB Bank care aleg noile pachete, beneficiaza de economii importante de timp si de bani decat in cazul in care vor achizitiona produsele si serviciile separat. Concret, costul pachetelor este cu pana la 77% mai mic. Nu se percep taxe de administrare de cont, iar plata se face o singura data, anual. De asemenea, exista o mare flexibilitate in alcatuirea pachetelor.
 
UniCredit

Banca UniCredit Romania vine cu produse care imbina beneficiile bancare si non bancare, la un singur pret fix anual. In functie de necesitati,  poti opta pentru unul din pachetele: Basic Comodo, Comodo, Allegro sau Presto.  

Cele mai multe facilitati le gasesti la pachetul “Presto”. Clientii beneficiaza de serviciul Cont Curent (retrageri de numerar, transferuri interne, efectuare de ordine de plata, schimburi valutare). Printre avantaje se numara  si posibilitatea de constituire de depozite (plati externe) sau Direct Debit  fara comision  (plata serviciilor prin debitarea automata a contului), plus o reducere de 10% din comisioanele. Posesorii acestui pachet nu platesc comision de retragere din depozite timp de 3 zile începand cu ziua scadentei. De mentionat sunt si serviciile de Internet Banking si Mobile Banking, pentru care nu platesti comision de activare.

Mai sunt oferite cateva carduri pentru care nu vei achita comisioane de emitere si administrare anuala. Este vorba de un card de debit principal Maestro, unul de credit principal Gold MasterCard si cate doua carduri de credit suplimentare Standard MasterCard, respectiv Gold MasterCard.

Toate pachetele, mai putin Basic Comodo, iti dau posibilitatea sa faci  cumparaturi la pret redus, sa achiti mai putin pentru cazarea la anumite lanturi hoteliere ori pentru consultatii si investigatii la Medicover. Este vorba de serviciile non bancare oferite de partenerii acestei banci. Reducerile practicate sunt cuprinse intre 7 si 20 la suta.
 
Bancpost
 
“Contul Total” este un produs complet pe care il ofera banca Bancpost. Este vorba de un pachet de produse si servicii adresat persoanelor fizice, posesoare de carduri cu conturi in lei, emise de aceasta banca. Concret, clientii isi pot achita factura telefonica, taxele si impozitelor locale. De asemenea, au posibilitatea sa-si alimenteze contul curent personal prin intermediul bancomatelor Bancpost, indiferent de locatie sau ora. In schimb, prin serviciul e-Tax, clientul poate plati atat propriile datorii, cat si datoriile altor contribuabili. Totodata, “Cost Total” reprezinta o solutie "mobila" de informare asupra disponibilitatilor din conturile curente si de card prin serviciul SmartTel(TM). Cu ajutorul lui se obtin informatii financiar-bancare despre dobazi, curs valutar, retea ATM-uri, retea unitati etc. Clientii mai au posibilitatea sa obtina un sprijin financiar flexibil (descoperire de cont), care este acordat in functie de nivelului veniturilor si bonitate.
 
 ING
 
La banca ING gasesti un pachet financiar privind creditele ipotecare. Acesta cuprinde: trei variante de credite ipotecare, asigurare de viata pentru credit, asigurare de casa, cont curent, card international de debit – Visa Electron in lei. Pe intreaga perioada de acordare a creditului, dar si in timpul derularii contractului iti este oferit sprijinul permanent al unui consultant personal de credit.

BRD
 
Prin cardurile emise de BRD, clientii au acces la un pachet de servicii gratuite. De exemplu, prin cardul “Viviere” beneficiezi de asigurare medicala obligatorie in cazul calatoriilor in strainatate. Aceasta acopera cheltuielile medicale de urgenta. De asemenea, beneficiezi de asigurare in caz de accident pe parcursul deplasarilor, atat in tara, cat si în strainatate, cu mijloacele de transport public. Mai sunt incluse: asistenta medicala, transport medical de urgenta, repatriere medicala dupa spitalizare sau tratament. De asemenea, beneficiezi de asigurare speciala de viata, care acopera riscul de deces, de invaliditate si incapacitate totala sau permanenta de munca.  

De mentionat sunt si reducerile pentru rezervarile facute in cadrul unor lanturi hoteliere din strainatate (5-10 % reducere in reteaua de hoteluri “Le Meridien” – 150 hoteluri în 55 tari si alte cateva lanturi hoteliere). Accesul la aceste servicii este posibil prin simpla utilizare a cardului pentru achitarea contravalorii cheltuielilor de calatorie.

Viviere este emis sub sigla MasterCard, cu utilizare nationala si internationala, destinat persoanelor fizice. Linia de credit este cuprinsa intre 800 – 20.000 RON, la care poti avea acces in functie de resursele financiare proprii. Aproximativ aceleasi facilitati obtineti si pentru alte carduri emise de BRD.

Nicoleta Margineanu

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos