Bancile inca concep credite imobiliare, sperand la o dezmortire a pietei

Bancile inca concep credite imobiliare, sperand la o dezmortire a pietei

Banca Italo Romena detine de azi un nou produs destinat persoanelor fizice dornice sa-si achizioneze o casa – creditul imobiliar „You@Home” – ce se poate acorda fie in lei, fie in euro, pe o durata de pâna la 30 de ani. Creditul se adreseaza atât tinerilor, cât si familiilor care doresc sa-si achizitioneze o locuinta

Banca Italo Romena detine de azi un nou produs destinat persoanelor fizice dornice sa-si achizioneze o casa – creditul imobiliar „You@Home” – ce se poate acorda fie in lei, fie in euro, pe o durata de pâna la 30 de ani. Creditul se adreseaza atât tinerilor, cât si familiilor care doresc sa-si achizitioneze o locuinta sau sa isi renoveze locuinta, iar suma imprumutata poate ajunge pâna la 100.000 de euro sau echivalentul in lei.

Prin creditul imobiliar „You@Home” clientii beneficiaza de dobânzi avantajoase diferentiate in functie de durata creditului: marjele ce se adauga la valoarea indicelui Robor la 3 luni pornesc de la 2,50%, respectiv de la  3,50%  peste valoarea indicelui Euribor la 3 luni. De asemenea, beneficiarii creditului imobiliar „You@Home” nu platesc comisionul de administrare credit in primul an, iar in cazul rambursarii anticipate comisionul este 0,00% oricând pe durata derularii contractului de credit.

“Continuam sa fim o banca apropiata de segmentul retail in teritoriile in care suntem prezenti prin produse si servicii care, in ciuda conjuncturii actuale, pot aduce acestuia un plus de valoare”, a declarat Giulio Simonelli, Directorul General al Bancii Italo Romena.

 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos