Bancile continua sa ofere dobanzi avantajoase la produsele de economisire

Bancile continua sa ofere dobanzi avantajoase la produsele de economisire

Chiar daca in aceste zile se discuta despre necesitatea scaderii dobanzilor la depozite, bancile continua sa ofere dobanzi tentante la produsele de economisire. O astfel de instituitie este Millennium Bank, care anunta intr-un comunicat ca ofera dobanzi de top trei pentru depozitele la termen in lei cu maturitati de trei luni sau mai mari. In

Chiar daca in aceste zile se discuta despre necesitatea scaderii dobanzilor la depozite, bancile continua sa ofere dobanzi tentante la produsele de economisire. O astfel de instituitie este Millennium Bank, care anunta intr-un comunicat ca ofera dobanzi de top trei pentru depozitele la termen in lei cu maturitati de trei luni sau mai mari. In plus, depozitul la trei luni in lei oferit de banca asigura cea mai buna dobanda de pe piata, de 15,5% pe an. Millennium Bank planuieste sa-si pastreze aceasta pozitie de top si dupa data de 22 iunie, cand dobanda depozitului la trei luni in lei va fi ajustata la 15%.

„Millennium Bank continua sa incurajeze economisirea, mai ales pe termen mediu si lung. De aceea oferim cea mai buna dobanda la depozitul pe trei luni in lei si dobanzi de top trei pentru maturitatile de cel putin sase luni”, a declarat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail, Millennium Bank Romania.

Noile rate ale dobanzilor sunt rezultatul ultimelor ajustari operate de banca, ca urmare a tendintei actuale a pietei. Dobanzile anuale variaza intre 13% si 15% pentru depozitele la termen in lei si intre 5% si 6% pentru depozitele la termen in euro, in functie de maturitate.

Millennium Bank ofera depozite in lei, euro si dolari americani, cu diferite maturitati, de la una la 12 luni, definite pentru a raspunde nevoilor clientilor. Acestia beneficiaza de gratuitate in ceea ce priveste deschiderea si administrarea depozitului si au posibilitatea de a face oricand retrageri partiale sau de a denunta in avans depozitul, fara perceperea unui comision penalizator. Dobanda este fixa pana la scadenta sau prelungire automata, este calculata zilnic si platita la scadenta. Aceste produse sunt disponibile in sucursale, dar si prin intermediul serviciilor Internet Banking si Call Center.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos