Bancile cauta informaticieni

Bancile cauta informaticieni

Pe piata locurilor de munca din domeniul bancar apar permanent oferte pentru specialisti IT. Informaticienii par a fi un obiectiv important pentru toate campaniile de resurse umane derulate in sistemul bancar. Se cunoaste ca piata muncii din domeniul IT se confrunta de cativa ani cu un dezechilibru intre cerere si oferta, fapt ce a determinat

Pe piata locurilor de munca din domeniul bancar apar permanent oferte pentru specialisti IT. Informaticienii par a fi un obiectiv important pentru toate campaniile de resurse umane derulate in sistemul bancar. Se cunoaste ca piata muncii din domeniul IT se confrunta de cativa ani cu un dezechilibru intre cerere si oferta, fapt ce a determinat o ascensiune agresiva a salariilor incasate de specialistii din segmentul de profil.

Cei mai bine platiti sunt cei care lucreaza in sistemul bancar si in telecomunicatii, unde regulile sunt insa mai stricte, angajatul avand nevoie de cunostinte in domeniul respectiv, iar cele mai bine platite pozitii sunt cele de administratori de baze de date, in special pe zona Oracle, administratorii de sisteme pe Unix, arhitectii software, managerii de proiect, integratorii de sisteme, consultantii de implementari ERP.

Nevoia de personal in domeniul IT resimtita de institutiile de credit din Romania se poate observa si pe site-ul de recrutare on-line destinat exclusiv campaniilor de resurse umane din domeniul financiar-bancar – www.bankingjobs.ro – care gazduieste in prezent anunturile de angajare pentru postul de specialist IT postate BCR, BRD, Raiffeisen Bank, UniCredit Tiriac Bank, OTP Bank, Bank of Cyprus, si Bank Leumi.

Se cauta absolventi de studii superioare din acest domeniu ce detin cunostinte foarte bune de programe informatice, dar si de limba engleza si cu aptitudini de comunicare si usurinta in munca in echipa. Vechimea sau experienta in domeniu nu sunt obligatorii, dar reprezinta un avantaj.

Pentru a afla detalii despre pozitiile scoase la concurs de bancile amintite, acceseaza http://www.bankingjobs.ro/tag/specialist+it. Candidatii care doresc sa aplice on-line de pe www.bankingjobs.ro, dar nu sunt membri ai portalului, trebuie sa isi creeze un cont pe site si sa isi editeze CV-ul (click aici). .

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos