Bancile au inteles la ce este alergic noul consumator roman!

Bancile au inteles la ce este alergic noul consumator roman!

Doua dintre institutiile financiare de pe piata bancara anunta astazi lansarea unor oferte de credite de refinantare, oferte valabile pana la Pasti. Luna aprilie pare ca a inspirat bancile mai mici la flexibilitate si asa au aparut oferte gata sa intre in jocul celor cateva banci care deja isi imparteau refinantarile. Ambele banci au taiat

Doua dintre institutiile financiare de pe piata bancara anunta astazi lansarea unor oferte de credite de refinantare, oferte valabile pana la Pasti. Luna aprilie pare ca a inspirat bancile mai mici la flexibilitate si asa au aparut oferte gata sa intre in jocul celor cateva banci care deja isi imparteau refinantarile. Ambele banci au taiat din costuri, bancherii au subliniat aceste "lipsuri" ale unor comisioane, semn ca au inteles la ce este alergic "noul" consumator roman! Banca "te analizeaza" fata costuri – gratis si iti mai acorda si alte beneficii. Fara comisioane, fara comisioane,… fara numar? Sa fie acesta un semn ca bancile au doar o prioritate? Oricum, lipsa clientilor eligibili si alergatul dupa "refinantatori" a fost in folosul clientilor, costurile creditelor au scazut sub 6%.

Banca Romaneasca a lansat un produs de refinantare destinat celor care doresc sa-si consolideze creditele aflate in derulare. Creditul de consum cu garantie imobiliara ofera posibilitatea refinantarii unor facilitati de credit cu garantie si fara garantie, oferta de refinantare fiind disponibila in lei si euro, la o dobânda de Robor plus 4,5% si respectiv Euribor plus 6,5%.

Valoarea creditului ce poate fi contractat este de pâna la 70% din valoarea imobilului. in plus, exista posibilitatea obtinerii de sume suplimentare de pâna la 15% din valoarea creditelor refinantate, sume ce vor putea fi utilizate in alte scopuri.

Banca promite ca nu se plateste comision de analiza dosar, nu se solicita asigurare de viata, iar costul aferent evaluarii si asigurarii imobilului este suportat de catre banca. 

Perioada maxima de acordare a creditului este de 25 de ani, suma minima fiind de 10.001 euro sau 35.001de lei, iar cea maxima de 80.000 de euro sau 336.000 de lei. Pentru exemplificare, la fiecare 10.000 euro imprumutati pe 25 de ani, rata lunara este de 75 euro.

 

Si Alpha Bank România anunta oferte imbatabile, tot pana de Pasti. Ofera creditul Alpha All in 1 cu ajutorul caruia clientii isi pot consolida imprumuturile detinute la mai multe institutii financiare, intr-unul singur, reducând cu pâna la 50% rata lunara. In plus, clientii pot accesa in aceleasi conditii de costuri reduse, o suma cu pâna la 20% mai mare fata de valoarea creditelor refinantate, fara comisionul de acordare. Alpha All in 1 refinanteaza integral soldul creditelor, dobânda acumulata pâna la momentul refinantarii creditelor, precum si costurile aferente. Despre oferta integrala citesti aici

 

Ana Roman

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos