Bancile au dat startul recrutarii de noi angajati la Sala Palatului

Bancile au dat startul recrutarii de noi angajati la Sala Palatului

Targul locurilor de munca din domeniul bancar a debutat astazi dimineata. In primele 5 ore au venit la Sala Palatului aproximativ 500 de persoane dornice sa se angajeze intr-o banca. Majoritatea participantilor au fost studenti in anii terminali, cu totii aratandu-si interesul de a incepe o cariera bancara. “Sunt entuziasmata. Sper sa reusesc sa ma

Targul locurilor de munca din domeniul bancar a debutat astazi dimineata. In primele 5 ore au venit la Sala Palatului aproximativ 500 de persoane dornice sa se angajeze intr-o banca. Majoritatea participantilor au fost studenti in anii terminali, cu totii aratandu-si interesul de a incepe o cariera bancara. “Sunt entuziasmata. Sper sa reusesc sa ma angajez intr-o banca. Este bine ca am avut posibilitatea de a-mi depune CV-ul la mai multe banci in acelasi loc. Am inteles ca experienta nu este un criteriu care sa conteze enorm. Tocmai de aceea am sperante ca voi reusi”, ne-a spus Maria Cojocaru, unul dintre participantii la Targul BankingJobs.

Prezenta la acest eveniment nu a insemnat numai depunerea CV-urilor si contactul cu bancile, cativa dintre candidati reusind chiar sa-si stabileasca deja primul interviu. Este cazul unui tanar care a starnit interesul departamentului de resurse umane de la Raiffeisen Bank. Acesta a fost selectat in cadrul seminarului sustinut de banca si invitat la un interviu pentru data de 22 noiembrie, la ora 16.30.

Toti cei interesati de o cariera bancara sunt asteptati si maine la targul BankingJobs de la Sala Palatului, unde BRD, Raiffeisen Bank, UniCredit Tiriac Bank, Banca Transilvania, Banca Romaneasca, CEC, MKB Romexterra Bank si Oxygen Consulting (companie de recrutare) te asteapta cu numeroase oferte de locuri de munca.  

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos