Bancile au dat credite pentru 1000 de locuinte prin programul Prima Casa

Bancile au dat credite pentru 1000 de locuinte prin programul Prima Casa

Premierul Emil Boc a anuntat sambata ca 1000 de locuinte au fost cumparate "in mai putin de o luna" de cand programul "Prima Casa" a devenit operational. "In privinta programului Prima Casa, ieri am aflat ca programul Prima Casa s-a transformat in primele 1000 de case care au fost deja vandute, in mai putin de

Premierul Emil Boc a anuntat sambata ca 1000 de locuinte au fost cumparate "in mai putin de o luna" de cand programul "Prima Casa" a devenit operational. "In privinta programului Prima Casa, ieri am aflat ca programul Prima Casa s-a transformat in primele 1000 de case care au fost deja vandute, in mai putin de o luna de cand a devenit programul operational", a anuntat premierul.

"Dupa ce s-au elaborat normele metodologice de catre banci dupa aprobarea actelor de catre Guvern, in mai putin de o luna, douazeci si ceva de zile practic, 1000 de case au fost deja cumparate prin programul guvernamental despre care am vorbit", a subliniat Emil Boc. Premierul a explicat ca, in acest mod, se creeaza premizele deblocarii unui alt sector, anume cel al contructiilor. Reprezentantii opozitiei au criticat, saptamana trecuta, programul "Prima Casa". Vicepresedintele Camerei Deputatilor Bogdan Olteanu a afirmat, pe 16 august, ca dupa doua luni din cele sapte cat va dura acest program s-au acordat doar 131 de credite pentru ca doar 1,7% din persoanele pana in 35 de ani si 1% dintre cele intre 35 si 40 de ani sunt eligibile.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos