Bancile ataca campusurile studentesti

Bancile ataca campusurile studentesti

Bancile din Romania sunt tot mai atrase de potentialul pe care il constituie generatia tanara, reprezentata de elevi si studenti. Astfel, in ultima perioada, tot mai multe institutii de credit au lansat produse si servicii bancare destinate "noii generatii", cu speranta ca tinerii vor deveni clienti fideli. Si pentru a fi cat mai aproape de

Bancile din Romania sunt tot mai atrase de potentialul pe care il constituie generatia tanara, reprezentata de elevi si studenti. Astfel, in ultima perioada, tot mai multe institutii de credit au lansat produse si servicii bancare destinate "noii generatii", cu speranta ca tinerii vor deveni clienti fideli. Si pentru a fi cat mai aproape de studenti, bancile au inceput sa-si deschida unitati chiar in "sanul" campusurilor universitare. BCR si BRD … liderii sistemului bancar, mizeaza pe aceasta strategie.

Dupa aparitia cardului de debit co-brand BCR VISA Electron EURO<26 si a creditului pentru studii Academic Extra/Super BCR, Banca Comerciala Romana mai face un pas important pentru apropierea fata de studenti prin deschiderea primei unitati bancare BCR in incinta unei institutii de invatamant superior. Deschiderea a avut loc in prezenta vicepresedintelui executiv BCR, Natalita Hurduc, a purtatorului de cuvant Corneliu Cojocaru si a rectorului Universitatii Politehnice din Bucuresti, prof. dr. ing. Ecaterina Andronescu.

La inaugurarea avuta in aceasta dimineata, doamna Natalita Hurduc a prezentat oportunitatile oferite studentilor prin deschiderea unitatilor de acest tip: "Odata cu deschiderea anului universitar, Grupul BCR raspunde solicitarilor primite din partea studentilor si cadrelor didactice si deschide o unitate bancara special pentru ei. Astfel, vor avea la dispozitie servicii bancare de calitate, intr-o gama cat mai larga, de nivel european si la costuri rezonabile. BCR Politehnica confirma avantajele oferite de conceptul de unitate a Grupului BCR axata pe satisfacerea cerintelor populatiei. BCR este cu adevarat partenerul de langa tine, prietenul care te cunoaste, te intelege si te sustine in planurile tale de viitor".

Potrivit doamnei Ecaterina Andronescu, parteneriatul incheiat intre Institutul Politehnic Bucuresti si BCR este o colaborare fireasca intre doua branduri cu traditie si renume. Cu ocazia deschiderii, primii 20 de studenti care au achizionat un card co-brand de debit BCR VISA Electron EURO<26 au primit in contul de card si 100 lei(RON).

Agentia se adreseaza in special studentilor si cadrelor didactice, clientii putand utiliza intreaga gama de produse si servicii a BCR: conturi curente, depozite bancare, credite in lei si valuta, carduri, serviciul de transfer rapid de bani MoneyGram etc. Totodata, noua unitate dispune de un automat bancar pentru eliberarea de numerar din conturile de card (ATM) si de un Automat de Schimb Valutar (ASV).

Pentru BCR, deschiderea unitatii Polithenica (situata in campusul Universitatii Politehnice Bucuresti – Splaiul Independentei, Nr. 313, Sector 6) sta sub semnul cifrelor rotunde, reprezintand cea de-a 450 unitate teritoriala, a 75-a din Bucuresti si judetul Ilfov si a 10-a din sectorul 6. Oficialii BCR au declarat ca obiectivul bancii, in urmatoarea perioada, este de extindere a retelei la peste 500 de unitati bancare.

Catalin Ciuperca
catalin.ciuperca@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos