Bancile acorda atentie speciala creditelor ipotecare

Bancile acorda atentie speciala creditelor ipotecare

Piata creditelor, si a celor ipotecare in special, este in stand-by in aceasta perioada, dupa ce Banca Nationala a publicat la inceputul lunii martie noul regulament de creditare, care elimina anumite restrictii (avans minim obligatoriu, limite de indatorare). Bancile asteapta din partea BNR validarea normelor interne de creditare, care vor da nastere unor produse de

Piata creditelor, si a celor ipotecare in special, este in stand-by in aceasta perioada, dupa ce Banca Nationala a publicat la inceputul lunii martie noul regulament de creditare, care elimina anumite restrictii (avans minim obligatoriu, limite de indatorare). Bancile asteapta din partea BNR validarea normelor interne de creditare, care vor da nastere unor produse de creditare mai accesibile. Pana la aparitia noii generatii de credite pentru locuinte, institutiile creditoare se concentreaza asupra imbunatatirii unor aspecte ce tin mai mult de infrastructura.

Cei de la Raiffeisen Bank continua sa-si extinda reteaua de unitati specializate in credite imobiliare si ipocatre. Ei au deschis astazi un nou centru „Casa Ta” in Bucuresti, situat in Calea 13 Septembrie nr.103. Unitatea este deschisa de luni pana vineri intre orele 9:00 – 18:30, insa clientii au posibilitatea stabilirii de intalniri cu specialistii bancii si in afara orelor de program, prin apelarea numarului de telefon 411.76.12.

Acest centru este cea de-a doua unitate din Bucuresti dedicata in exclusivitate acordarii de credite imobiliare si ipotecare. Proiectul Raiffeisen Bank „Casa Ta” a inceput in martie 2006, in Bucuresti, cu inaugurarea primei unitati de acest tip din Romania, urmata de alte doua centre deschise la Constanta (la sfarsitul anului trecut) si Timisoara (in martie 2007).

Centrul „Casa Ta” va acorda consultanta de specialitate clientilor interesati de obtinerea unui imprumut pentru locuinta. Clientul va fi consiliat pe parcursul intregului proces de creditare, incepand cu etapa de informare si terminand cu semnarea actelor contractelor de vanzare cumparare, de ipoteca si de credit. “Raiffeisen Bank a lansat acest proiect unic pe piata romaneasca pornind de la complexitatea din ce in ce mai mare a produselor de creditare oferite si nevoia clientilor de a beneficia de consultanta de specialitate in domeniu. Practic, toti cei care doresc sa-si cumpere sau sa-si construiasca o casa prin credit vor putea discuta cu specialistii nostri toate optiunile si implicatiile unui astfel de demers”, declara Ana Bunghez, director retea unitati Casa Ta – Raiffeisen Bank.

In cazul companiei specializate in credite ipotecare, Domenia Credit, imbunatatirile se traduc prin extinderea programului de lucru cu clientii cu trei ore. Incepand din primele zilele ale acestei luni, biroul de relatii cu publicul de la sucursala din Bucuresti este deschis pentru consultanta in ceea ce priveste contractarea unui credit, in fiecare zi, de luni pana vineri, pana la ora 20:00. "Am luat decizia prelungirii programului cu publicul de la orele 17:00 la orele 20:00 pentru a raspunde dorintelor clientilor cu un job foarte solicitant, care nu puteau sub nicio forma sa beneficieze in timpul saptamanii de serviciile unui consultant Domenia”, spune Laura Simionescu, director de vanzari Domenia Credit – Bucuresti.

Bogdan Popescu
bogdan.popescu@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos