Banci deschise hotilor

Banci deschise hotilor

Mai multe banci si firme de paza au fost amendate in aceasta perioada, deoarece unitatile bancare nu au respectat planul de paza si de transport al valorilor si au modificat sistemele de alarmare impotriva efractiei, fara respectarea prevederilor legale din domeniu. De asemenea, politistii au identificat lipsuri si in activitatile societatilor de securitate, carora a

Mai multe banci si firme de paza au fost amendate in aceasta perioada, deoarece unitatile bancare nu au respectat planul de paza si de transport al valorilor si au modificat sistemele de alarmare impotriva efractiei, fara respectarea prevederilor legale din domeniu. De asemenea, politistii au identificat lipsuri si in activitatile societatilor de securitate, carora a aplicat 31 de sanctiuni, 17 pentru conducatori si 14 pentru agentii de paza. "Poliţia a dat amenzi de 2000 de lei băncilor şi de 500 de lei agenţilor", spune la Antena3.ro, Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

Mai mult, in 10 banci s-au efectuat simulari cu firmele de paza care aveau contract cu bancile. Din cele 10, doar una singura a fost "aparata" in limita prevazuta de lege: 4 minute in care compania de paza a venit la alarma pornita.

Politistii se plang ca bancherii nu-si testeaza "contractul incheiat" si lasa acest lucru in seama politistilor, care nu detin aceste sarcini.

www.banisiafaceri.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos