Bancherii si-ar schimba locul de munca pentru un salariu mai bun

Bancherii si-ar schimba locul de munca pentru un salariu mai bun

Orice loc de munca ne ofera atat momente de satisfactie cat si situatii cand ne confruntam cu anumite probleme. In cazul in care nemultumirile predomina in activitatea profesionala ajungem intr-un moment cand simtim nevoia de a schimba locul de munca. Chiar daca exista numeroase motive care ne determina sa facem o schimbare, cu siguranta exista

Orice loc de munca ne ofera atat momente de satisfactie cat si situatii cand ne confruntam cu anumite probleme. In cazul in care nemultumirile predomina in activitatea profesionala ajungem intr-un moment cand simtim nevoia de a schimba locul de munca. Chiar daca exista numeroase motive care ne determina sa facem o schimbare, cu siguranta exista unul care ne influenteaza cel mai mult decizia luata.

In acest context ne-am propus sa aflam care sunt principalele argumente ce i-ar determina pe bancheri sa-si gaseasca un alt loc de munca. Astfel, i-am invitat pe cititorii publicatiei www.bankingjobs.ro sa participe la sondajul cu tema „Vrei sa-ti schimbi locul de munca pentru ca…”. Participantii la sondaj au putut opta pentru una dintre urmaoarele variante: "vreau sa obtin un salariu mai mare", "vreau sa avansez profesional", "vreau sa scap de actualul sef", "vreau sa am mai mult timp liber", "vreau sa lucrez intr-o banca mai bine cotata" si "alt motiv". In cadrul sondajului au fost inregistrate 1042 de voturi. Intra pe www.bankingjobs.ro pentru a afla principalele motive pentru care si-ar schimba locul de munca.

Ludmila Cucia

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos