Bancherii incep sa promoveze refinantarea in lei. Se pregateste terenul pentu disparitia creditarii in valuta?

Bancherii incep sa promoveze refinantarea in lei. Se pregateste terenul pentu disparitia creditarii in valuta?

Bancherii incep sa se reorienteze si promoveaza/ lanseaza produse in moneda nationala: refinantare in lei. De ce se indreapta bancile catre lei si deschid practic usa catre acest tip de creditare? Poate noile dobanzi scazute sunt gata sa-i faca pe clientii dornici de credite sau refinatare sa se gandeasca ca pot scapa de fluctuatia valutara?

Bancherii incep sa se reorienteze si promoveaza/ lanseaza produse in moneda nationala: refinantare in lei. De ce se indreapta bancile catre lei si deschid practic usa catre acest tip de creditare? Poate noile dobanzi scazute sunt gata sa-i faca pe clientii dornici de credite sau refinatare sa se gandeasca ca pot scapa de fluctuatia valutara? Sau poate cresterea costurilor la euro, majoarea dobanii Euribor, care sta pe buzele tututor, sa fie cealalata cauza? Sau "ghidarea" BNR? Oricum ar fi, clientii care doresc sa isi aduca toate creditele in acelasi loc sau care prefera un credit in Lei in locul unuia in valuta pot opta acum pentru noua oferta de refinantare de la Citibank România. Acest produs nou lansat permite clientilor sa imprumute pâna la 60.000 Lei, fara girant si avans.

 

Principalul avantaj al imprumutului in Lei oferit de Citibank România este eliminarea riscului dat de fluctuatiile valutare si in felul acesta posibilitatea de a gestiona creditul intr-un mod eficient, alegând rambursarea in rate lunare fixe egale. Rata anuala a dobânzii este fixa, cu o valoare incepând de la 15,99%, iar comisionul de administrare este 0.

 

Procesul de acordare a creditului este simplu, iar documentatia necesara este minimala, potentialii clienti nefiind nevoiti sa paraseasca biroul sau domiciliul pentru a se intâlni cu reprezentantii bancii. Agentii Citibank se pot intâlni cu solicitantii de credit intr-o locatie si intr-un moment convenabile pentru acestia, in vederea constituirii dosarului de credit. Decizia bancii va fi comunicata solicitantului in termen de 24 de ore de la momentul depunerii documentatiei complete.

 

“Unul dintre principiile care ghideaza relatia dintre Citibank si clientii sai este finantarea responsabila. Acesta este motivul pentru care oferim doar credite in Lei, cu dobânda fixa. Prin intermediul acestei noi oferte de refinantare, venim in intâmpinarea clientilor ce simt povara fluctuatiilor cursului valutar si ale dobânzii, din dorinta de a le oferi conditii flexibile si transparente de creditare, precum si predictibilitate in planul de rambursare”, a declarat Mihaela Nacu, Director Departament Credite la Citibank România.

 

Informatii suplimentare despre oferta de refinantare sunt disponibile la adresa www.citibank.ro sau la linia CitiPhone 0800801040.

 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos