Bancherii cu performante au fost premiati. Vezi cine a devenit Mister RON

Bancherii cu performante au fost premiati. Vezi cine a devenit Mister RON

Saptamâna Financiara a desemnat ieri câstigatorii celei de a sasea editii a premiilor Mister RON, precum si a distinctiilor de excelenta acordate celor mai performanti oameni de afaceri care-si desfasoara activitatea in România. Marele premiu Mister RON i-a fost decernat guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, pentru meritul ca a reusit sa evite intrarea României in in­ca­pa­citate

Saptamâna Financiara a desemnat ieri câstigatorii celei de a sasea editii a premiilor Mister RON, precum si a distinctiilor de excelenta acordate celor mai performanti oameni de afaceri care-si desfasoara activitatea in România. Marele premiu Mister RON i-a fost decernat guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, pentru meritul ca a reusit sa evite intrarea României in in­ca­pa­citate de plata. In plus, domnia-sa a fost premiat si pentru ca „a rezistat tentatiei de a reveni in politica”. RON-ul de argint a fost luat de Ionut Dumitru, economist – sef al Raiffeisen Bank si pre­se­dintele Con­siliului Fiscal.

Performanta din dome­niul bancar a fost recompensata cu patru premii. Guy Poupet, presedinte director ge­neral BRD-Société Géné­ra­le, a fost remarcat pentru profitul so­lid si pentru modelul de afaceri corect pe care l-a impus. Dominic Bruynseels, CEO BCR Erste, pentru ca a reusit sa schimbe substantial ban­ca in bine de când este la condu­cerea acesteia. Radu Ghetea Gratian, presedintele CEC Bank, a fost premiat pentru ca a continuat sa sustina creditarea populatiei in aceasta perioada de criza, iar Ionut Costea, presedintele EximBank, pentru sprijinul acordat companiilor.

 

Un premiu special, de suflet, i-a fost oferit lui Adrian Vasilescu, consi­li­erul guvernatorului BNR, Mugur Isa­rescu.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos