Banca Transilvania vinde sanatate in rate

Banca Transilvania vinde sanatate in rate

Solutiile de finantare dedicate medicilor nu mai sunt de mult o noutate pe piata bancara romaneasca. Una dintre bancile de talie mica, Libra Bank s-a axat pe nisa profesiilor liberale, oferind solutii de finantare specializate medicilor, iar relativ recent Banca Transilvania si-a lansat o divizie dedicata acestei categorii profesionale. Daca in mod traditional produsele oferite

Solutiile de finantare dedicate medicilor nu mai sunt de mult o noutate pe piata bancara romaneasca. Una dintre bancile de talie mica, Libra Bank s-a axat pe nisa profesiilor liberale, oferind solutii de finantare specializate medicilor, iar relativ recent Banca Transilvania si-a lansat o divizie dedicata acestei categorii profesionale. Daca in mod traditional produsele oferite de banci astfel se adreseaza cabinetelor medicale si medicilor, cei de la Banca Transilvania oferteaza cu credite si cealalta parte a sistemului, pacientii.

Acestia pot accesa imprumuturi de nevoi personale pentru finantarea tratamentelor. Creditul pentru pacienti se adreseaza numai pacientilor cabinetelor medicale sau clinicilor care au cont deschis la Banca Transilvania. In mod normal, orice credit de nevoi personale ar putea sa acopere sumele necesare platii tratamentului, insa creditul pentru pacienti de la BT ofera niste avantaje importante de costuri fata de produsul clasic. In schimb, valoare si perioada maxima sunt mai mici. Creditul pentru pacienti se acorda in lei, pe maxim 5 ani, in suma de pana la 5.000 euro (echivalentul in lei), in timp ce la creditul de nevoi simplu perioada limita este de 10 ani, iar suma de 20.000 euro.
Atat comisioanele, cat si dobanzile sunt mai mici la imprumutul pentru pacienti. In acest caz, clientul trebuie sa plateasca o dobanda de 15,5%, plus un comision de acordare de 2,5%, daca este achitat la acordarea creditului, sau 3,5%, daca este inclus in credit. De asemenea, creditul pentru pacienti nu are comision de gestiune lunar si de achitare in avans. In comparatie, creditul de nevoi personale de la BT are dobanda de 17%, acelasi comision de acordare, plus un comision de gestiune lunar de 0,3% la sold, timp de sase luni, in timp ce rambursarea anticipata se taxeaza cu 3%, numai in primul an insa.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos