Banca Transilvania se inscrie in Programul Prima Casa 4

Banca Transilvania se inscrie in Programul Prima Casa 4

Banca Transilvania continua sa se implice in Programul Prima Casa, prin inscrierea in Programul Prima Casa 4, intentie care a fost transmisa Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM, in cursul acestei saptamani. Pentru BT, acest program reprezinta o noua oportunitate in sustinerea cresterii ritmului creditarii, dar si o ocazie de a ajuta clientii

Banca Transilvania continua sa se implice in Programul Prima Casa, prin inscrierea in Programul Prima Casa 4, intentie care a fost transmisa Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM, in cursul acestei saptamani. Pentru BT, acest program reprezinta o noua oportunitate in sustinerea cresterii ritmului creditarii, dar si o ocazie de a ajuta clientii sa achizitioneze o locuinta, conducerea BT hotarand intern alocarea sumei de 75 milioane euro, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

Gabriela Nistor, Director Executiv Retail Banking, Banca Transilvania, declara: “Am fost intotdeauna in prima linie a creditarii destinate persoanelor fizice. si acum am decis sa ne implicam – de aceasta data in Programul Prima Casa – datorita succesului de care s-au bucurat celelalte 3 programe similare. Interesul clientilor pentru aceasta oferta a fost ridicat, asa cum ne asteptam: am acordat, pana acum, peste 1.200  de credite Prima Casa, in valoare totala de 48.000.000 euro”.

Pana acum Creditele Prima Casa au fost acordate persoanelor cu varsta de pana in 35 de ani, casatoriti si cu venituri lunare intre 2.500 lei si 3.500 lei. Destinatia imprumuturilor acordate de Banca Transilvania a fost in proportie egala – atat  pentru locuintele noi, cat si pentru cele vechi. In cazul in care, la demararea programului Prima Casa 4, noile conditii generale vor fi mai relaxate, vor fi adoptate si de Banca Transilvania, asa incat un numar cat mai mare de clienti sa poata beneficia de aceste credite.

▪ Oferta BT – Prima Casa
Ca parte a Programului Prima Casa,  Banca Transilvania acorda finantari in lei, la dobanda de 5,68% pa, la care se adauga comisionul de gestiune de ,2%pe luna, cat si in euro, la o dobanda de ,239% pa. Creditele sunt acordate pentru tionarea de locuinte finalizate sau in constructie, precum si pentru cele care urmeaza sa fie construite. Printre punctele forte ale ofertei BT se numara: promptitudine in tratarea solicitarilor clientilor, evaluarea gratuita a imobilelor si posibilitatea asigurarii imobilului cumparat, in conditii foarte avantajoase, ca pret.

▪ Oferta alternativa a Bancii Transilvania – Prima Casa
Banca Transilvania are, totodata, pentru clientii sai produse alternative, cum sunt creditele cu dobanda fixa pana in 2012 si comision 0 la acordare. Aceste oferte sunt valabile atat pentru creditele noi cat si pentru refinantari – de la Banca Transilvania sau de la alte banci – in euro, imobiliare / ipotecare si pentru imprumuturile pentru nevoi personale cu ipoteca, aprobate in perioada 4 octombrie – 31 decembrie 2010.

In plus, Banca Transilvania are cea mai buna oferta pentru creditul Practic BT: pentru cei care isi incaseaza salariul in contul deschis la Banca Transilvania, dobanda este de 12,27%, iar DAE, de 12,98%.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos