Banca Transilvania reduce dobanzile la depozitele in lei

Banca Transilvania reduce dobanzile la depozitele in lei

Banca Transilvania anunta astazi modificarea dobanzii la majoritatea produselor de economisire in lei, in sensul reducerii lor. Astfel, la depozitele in moneda nationala, reducerea este de 0,25 puncte procentuale, atat pentru depozitele constituie de persoanele fizice, cat si de persoanele juridice. Noile dobanzi sunt de 7% (pentru termene de  o luna, 3 si 6 luni)

Banca Transilvania anunta astazi modificarea dobanzii la majoritatea produselor de economisire in lei, in sensul reducerii lor. Astfel, la depozitele in moneda nationala, reducerea este de 0,25 puncte procentuale, atat pentru depozitele constituie de persoanele fizice, cat si de persoanele juridice. Noile dobanzi sunt de 7% (pentru termene de  o luna, 3 si 6 luni) si 7,25% (pentru termene de 9 si 12 luni).

Pentru Depozitul de economii la vedere, dobanda va fi de 7,25%, pentru sume de pana in 10.000 RON, si de 7,5%, pentru sume mai mari decat acest prag. Depozitul "Anotimpuri", constituit pe termen de 45 de zile (fara prelungire automata si fara capitalizare), va avea o dobanda de 7%/an. Tot 7%/an vor primi si cei care aleg depozitul "111 zile". Economisirea in depozitul pe 18 luni va fi recompensata cu 7,5%/an, in timp ce in cazul depozitului de 24 de luni dobanda este de astazi de 8%. 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos