Banca Transilvania ofera dobanda promotionala la creditele pentru IMM-uri

Banca Transilvania ofera dobanda promotionala la creditele pentru IMM-uri

Banca Transilvania a scazut dobanda la „Creditul Gata Garantat”, asa incat clientii care apeleaza la Banca Transilvania beneficiaza, pana la finalul anului, de o dobanda promotionala, care este 14% pe an la „Creditele Gata Garantate”, acordate in lei, respectiv de 9% pe an la cele in euro. Linia de credit a fost conceputa, in premiera,

Banca Transilvania a scazut dobanda la „Creditul Gata Garantat”, asa incat clientii care apeleaza la Banca Transilvania beneficiaza, pana la finalul anului, de o dobanda promotionala, care este 14% pe an la „Creditele Gata Garantate”, acordate in lei, respectiv de 9% pe an la cele in euro. Linia de credit a fost conceputa, in premiera, in parteneriat cu Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) si a fost lansata in luna iunie a.c.

Robert C. Rekkers, Directorul General al Bancii Transilvania, declara: „In august 2009 am anuntat ca – in mai putin de doua luni de la lansarea Creditului Gata Garantat – am reusit sa acordam 1.000 de astfel de credite, cat ne-am planificat pentru intregul an. Ritmul acordarilor s-a mentinut, asa incat am dat deja peste 2.000 de Credite Gata Garantate. Pentru ca dorim sa impulsionam si mai mult finantarea pentru IMM-uri, dar si pentru ca este reala nevoie de relansarea si dezvoltarea activitatii acestora, Banca Transilvania scade acum dobanda la acest credit. Ca banca a oamenilor intreprinzatori, venim cu inca o oportunitate pentru antreprenori”.

80% –  FNGCIMM, 20% – Banca Transilvania
„Creditul Gata Garantat” face parte din Platforma BT anti-criza. Avantajul major al antreprenorilor care apeleaza la aceasta finantare este ca nu trebuie sa aduca garantii materiale: FNGCIMM acopera 80% din garantiile acestei facilitati, iar Banca Transilvania pune la dispozitie capitalul necesar si acopera restul de 20%.

„Creditul Gata Garantat”, One – Stop – Shop
„Creditul Gata Garantat” este un produs bancar simplu, care rezolva problemele de lichiditate ale intreprinzatorilor. Este destinat acoperirii nevoilor de capital de lucru ale companiilor, incluzand platile pentru: furnizori, utilitati, salarii, precum si pentru achitarea datoriilor, chiar si cele pentru bugetul de stat sau poate servi la refinantarea de credite contractate de la institutii bancare. Valoarea maxima a finantarii este de 250.000 lei sau echivalentul in euro, iar termenul de acordare este de 1 an, cu posibilitate de prelungire. Pentru a beneficia de aceasta finantare, companiile trebuie sa aiba minim 2 ani de activitate. Clientii care apeleaza la Banca Transilvania pentru un astfel de credit pot beneficia inclusiv de consultanta, BT avand peste 400 de angajati specializati in finantari pentru IMM.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos