Banca Transilvania loveste din nou, de data aceasta pe piata asigurarilor

Banca Transilvania loveste din nou, de data aceasta pe piata asigurarilor

BT Asigurari aduce din aceasta luna un produs mai putin cunoscut pe piata romaneasca: asigurarea de viata pentru grup, dedicat persoanelor juridice. Acesta vine in completarea portofoliului de produse destinate IMM-urilor lansate de Banca Transilvania la interval de 3 luni. Este clar ca activitatea Grupului BT este orientata catre finantarea si sprijinirea intreprinzatorilor. Asigurarea se

BT Asigurari aduce din aceasta luna un produs mai putin cunoscut pe piata romaneasca: asigurarea de viata pentru grup, dedicat persoanelor juridice. Acesta vine in completarea portofoliului de produse destinate IMM-urilor lansate de Banca Transilvania la interval de 3 luni. Este clar ca activitatea Grupului BT este orientata catre finantarea si sprijinirea intreprinzatorilor. Asigurarea se adreseaza  grupurilor formate din cel putin 10 persoane, angajati ai uneia – si aceleasi – companii… dupa cum se precizeaza intr-un comunicat de presa al companiei.

Societatile care includ asigurarea de viata pentru grup in pachetul de beneficii oferite angajatilor sai utilizeaza astfel unul dintre cele mai moderne instrumente de fidelizare si motivare, frecvent intalnit in tarile Uniunii Europene, reprezentand o alternativa viabila de completare a pachetelor de beneficii financiare. Avantajele companiilor care incheie acest tip de asigurare sunt primele de asigurare foarte competitive si simplificarea procedurii de incheiere a asigurarii, precizeaza cei de la BT Asigurari .

Forma standard a asigurarii de viata pentru grup acopera riscul de deces si unul sau mai multe dintre urmatoarele riscuri: deces din accident, invaliditate din accident, invaliditate permanenta totala, interventie chirurgicala din accident, interventie chirurgicala din orice cauza si indemnizatie de spitalizare din accident. Fiind un produs flexibil, asigurarea poate fi completata si cu alte categorii de riscuri, in functie de particularitatile domeniului de activitate al societati contractante.

Conditii pentru necesare pentru incheierea unei astfel de asigurari

Orice companie poate avea initiativa incheierii asigurarii de viata de grup pentru angajatii sai, pentru aceasta, trebuie doar sa stabileasca lista de angajati-beneficiari, pentru a defini grupul asigurat. Calitatea de membru al grupului o poate avea orice angajat activ la munca la data intrarii in vigoare a asigurarii, care nu a lipsit de la munca din motive medicale mai mult de 14 zile consecutive in cele 12 luni precedente, noii angajati vor fi cuprinsi in asigurare de la data incadrarii lor. Compania de asigurare va emite o singura polita de asigurare, riscurile acoperite sunt comune pentru toti membrii grupului, simplificand astfel considerabil procedura de incheiere si gestionare a politelor. In cazul producerii unui eveniment asigurat beneficiarul asigurarii este angajatul, membru al grupului asigurat, sau mostenitorii sai legali, caruia compania de asigurare ii va plati indemnizatia de asigurare (despagubirea) la producerea evenimentului asigurat.

BT Asigurari Transilvania lanseaza in Romania asigurare de viata pentru grup in colaborare cu societatea de reasigurare Gen Re, una dintre primele cinci companii de reasigurare pe plan mondial, lider de piata in Statele Unite, prezenta in 26 de tari prin 67 de reprezentante si peste 2.700 de angajati.

 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos