Banca Transilvania isi intensifica activitatea pe sectorul medical

Banca Transilvania isi intensifica activitatea pe sectorul medical

Banca Transilvania si IFC, membra a Bancii Mondiale au semnat un contract de finantare, in valoare de 50 milioane de euro. Suma este destinata Bancii Transilvania care, prin Divizia Pentru Medici, va finanta, la randul ei, sectorul medical privat din Romania. Investitia va facilita dezvoltarea furnizorilor privati de servicii din domeniul sanatatii, contribuind astfel la

Banca Transilvania si IFC, membra a Bancii Mondiale au semnat un contract de finantare, in valoare de 50 milioane de euro. Suma este destinata Bancii Transilvania care, prin Divizia Pentru Medici, va finanta, la randul ei, sectorul medical privat din Romania. Investitia va facilita dezvoltarea furnizorilor privati de servicii din domeniul sanatatii, contribuind astfel la imbunatatirea serviciilor medicale din tara.

"Aceasta facilitate de finantare ne va permite sa sustinem sectorul medical din Romania, intarindu-ne pozitia pe aceasta nisa. Mai mult decat atat, aceasta tranzactie importanta – avand in vedere  contextul macroeconomic actual – demonstreaza inca o data faptul ca Banca Transilvania este sustinuta de parteneri de afaceri puternici, avand in continuare acces la resurse destinate dezvoltarii Romaniei", a declarat Robert C. Rekkers, directorul general al Bancii Transilvania. La randul sau, Shahbaz Mavaddat, directorul IFC pentru Europa de Sud si Asia Centrala, a precizat ca "IFC sustine profesionistii din domeniul medical, oferindu-le acces la finantare, in conditii convenabile, ajutandu-i sa-si inceapa, sa extinda sau sa-si modernizeze activitatea. In consecinta, romanii vor beneficia de ingrijire medicala la standarde superioare".

Imprumutul primit de Banca Transilvania de la IFC va contribui, de asemenea, la retinerea in tara a fortei de munca, calificate din domeniul medical, prin extinderea oportunitatilor de angajare in sectorul privat sau prin initierea unei afaceri proprii.

Divizia Pentru Medici – bilant, la 2 ani de activitate

Banca Transilvania are o relatie solida cu comunitatea medicala din Romania, inca din 2007, cand a lansat Divizia Pentru Medici (DPM), cea mai noua linie de afaceri BT. DPM sprijina doctorii printr-un model de business complet, care cuprinde: oferta specifica, consultanta, asistenta economico-fiscala printr-o retea de firme de contabilitate, precum si o echipa care cuprinde 80 de specialisti din domeniul bancar si medical.

Cei 2 ani de activitate a Diviziei Pentru Medici, in intreaga tara, inseamna acum: peste 3.200 de credite acordate in decurs de doi ani, in valoare de 150 milioane euro; 16.000 de clienti activi, 4 pachete de produse – “Specialist”, “Rezident”, “Praxis” si “Tehnician”, precum si 9 agentii Divizia Pentru Medici, aflate in cateva dintre cele mai importante centre medicale din tara. Intr-un moment economic in care creditarea este greu accesibila, finantarea de la IFC este o solutie viabila pentru Banca Transilvania, pentru a contribui, si de acum incolo, la dezvoltarea domeniului medical din Romania.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos