Banca Transilvania este gata sa se lupte cu amorteala creditarii. Primul pas: scade dobanzile!

Banca Transilvania este gata sa se lupte cu amorteala creditarii. Primul pas: scade dobanzile!

Banca Transilvania a redus dobanzile la imprumuturile in euro, oferind in acest fel credite ipotecare si imobiliare pentru achizitionarea unei locuinte la dobanzi fixe de 6,25% pe an pana la inceputul anului 2012. Totodata, dobanda pentru creditele personale Oferta BT si Solutia BT, cu garantii imobiliare, este de 6,5% pe an. Banca Transilvania incearca astfel

Banca Transilvania a redus dobanzile la imprumuturile in euro, oferind in acest fel credite ipotecare si imobiliare pentru achizitionarea unei locuinte la dobanzi fixe de 6,25% pe an pana la inceputul anului 2012. Totodata, dobanda pentru creditele personale Oferta BT si Solutia BT, cu garantii imobiliare, este de 6,5% pe an. Banca Transilvania incearca astfel sa stimuleze creditarea? "Vrem sa vedem care este apetitul clientilor si, in functie de rezultate, am putea sa prelungim promotia", spune Gabriela Nistor, director executiv retail al bancii.

In aceasta oferta intra atat produsele de creditare noi, cat si refinantarile de la alte banci. Se pot obtine pana la 250.000 de euro, pe o perioada de 30 de ani. Ca exemplificare, pentru un credit imobiliar sau ipotecar in valoare de 50.000 euro, contractat pe o perioada de 30 de ani, rata pe perioada cu dobanda fixa (pana in 2012) este de 308 euro. Mai mult, banca anunta ca pentru creditele aprobate in luna aprilie nu se percepe comision de acordare.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos