Banca Transilvania, doua noi conventii cu APIA, pentru sustinerea zootehniei

Banca Transilvania, doua noi conventii cu APIA, pentru sustinerea zootehniei

Banca Transilvania a incheiat doua noi conventii cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), pentru sustinerea zootehniei. Datorita acestor parteneriate, Departamentul BT pentru Agricultura acorda credite crescatorilor de porcine, respectiv bovine si ovine/caprine, pe baza adeverintelor APIA, eliberate beneficiarilor Masurii 215 privind bunastarea animalelor si beneficiarilor platilor nationale directe complementare (PNDC). Pentru crescatorii

Banca Transilvania a incheiat doua noi conventii cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), pentru sustinerea zootehniei. Datorita acestor parteneriate, Departamentul BT pentru Agricultura acorda credite crescatorilor de porcine, respectiv bovine si ovine/caprine, pe baza adeverintelor APIA, eliberate beneficiarilor Masurii 215 privind bunastarea animalelor si beneficiarilor platilor nationale directe complementare (PNDC).

Pentru crescatorii de porci, valoarea creditului este de 90% din suma cuvenita din Platile privind bunastarea animalelor, in lei, la cursul Bancii Centrale Europene din ziua cererii. In ceea ce priveste crescatorii de bovine sau ovine / caprine, finantarea este tot de 90%, dar din suma calculata conform adeverintei eliberate de APIA, respectiv de 500 lei / cap de bovina si de 40,8 lei/cap de ovina/caprina. Prin aceste finantari, Banca Transilvania ajuta fermierii sa beneficieze de sumele necesare desfasurarii activitatilor curente pana la plata primelor de exploatatie de catre APIA. Fondul de Garantare garanteaza 80% din valoarea finantarilor acordate.

Creditele agricole de la Banca Transilvania ofera solutia completa pentru fermele de animale. Pe langa cele doua tipuri de finantari amintite, oferta este completata de „Creditul multianual pentru finantarea fermelor vegetale si zootehnice”, care acopera nevoia de capital de lucru si este destinat inclusiv furajarii, „Creditul pentru achizitia de utilaje si echipamente agricole” (instalatii pentru hranirea animalelor, tancuri de racire a laptelui etc.) si de „Creditul de investitii pentru spatii de depozitare si productie pentru silozuri, grajduri si adaposturi pentru animale”.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos