Banca Transilvania devine actionar unic la Medicredit Leasing

Banca Transilvania devine actionar unic la Medicredit Leasing

Banca Transilvania a devenit actionarul unic al Medicredit Leasing IFN SA, prin achizitionarea pachetului integral de actiuni al societatii. Cele doua companii sunt parteneri de afaceri de cativa ani: in ianuarie 2007, BT intra in actionariat cu o detinere de 38,89% din capitalul social al Medicredit Leasing IFN SA, ca urmare a achizitionarii si subscrierii

Banca Transilvania a devenit actionarul unic al Medicredit Leasing IFN SA, prin achizitionarea pachetului integral de actiuni al societatii. Cele doua companii sunt parteneri de afaceri de cativa ani: in ianuarie 2007, BT intra in actionariat cu o detinere de 38,89% din capitalul social al Medicredit Leasing IFN SA, ca urmare a achizitionarii si subscrierii de actiuni, iar in luna octombrie a aceluiasi an, banca si-a majorat participatia la 57,39%, a anuntat banca intr-un comunicat de presa.

Medicredit Leasing IFN SA este lider pe piata medicala in ceea ce priveste finantarile in sistem leasing. In plus, este prima companie specializata exclusiv pe leasingul de echipamente medicale. In ceea ce priveste clientii, focusul a fost, in ultimii ani, catre firmele de talie medie si mare din sistemul medical privat. Finantarile Medicredit Leasing IFN SA s-au ridicat, in 2009, la 17,6 mil. euro.

Ca parte a Grupului Financiar BANCA TRANSILVANIA, Medicredit Leasing IFN SA va beneficia de intregul suport al bancii, pentru mentinerea pozitiei de lider pe piata de profil. Consiliul de Administratie al companiei va fi format, de asemenea, din 3 reprezentanti BT. Valorile, spiritul inovator si abordarea bancii vor fi integrate si companiei de leasing medical. In plus, Medicredit Leasing IFN SA va trece, in curand, printr-un proces de re-branding, pentru adaptarea la identitatea de corporatie a Bancii Transilvania. Sediul central al companiei va ramane in Bucuresti, dar va fi relocat, asa incat acesta se va afla in cadrul Centrului Regional Bucuresti al BT, sos. Bucuresti – Ploiesti nr. 43.

Robert C. Rekkers, Directorul General al Bancii Transilvania, declara: “Achizitionarea pachetului integral de actiuni la Medicredit Leasing IFN SA face parte din strategia BT, pentru sustinerea antreprenorilor din domeniul medical. Clientii nostri de profil au la dispozitie o paleta larga de produse si servicii BT, iar leasingul pentru echipamente medicale poate fi o optiune foarte potrivita pentru proiectele din acest sector. Impreuna cu Divizia Pentru Medici a Bancii Transilvania, care este linia noastra de business  specializata, oferim consultanta financiar – bancara pentru proiectele medicale, gasind solutii pentru orice tip de proiect medical”.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos