Banca Transilvania, desemnata banca anului pentru activitatea de carduri

Banca Transilvania, desemnata banca anului pentru activitatea de carduri

Banca Transilvania a fost desemnata “Banca Anului” pentru performantele obtinute in domeniul cardurilor, in 2008. Titlul a fost decernat in cadrul editiei a VIII-a a Premiilor No-Cash, care a fost organizata in Bucuresti. Este al doilea an consecutiv in care BT primeste acest premiu, ca dovada a mentinerii unor standarde inalte a activitatii in ceea

Banca Transilvania a fost desemnata “Banca Anului” pentru performantele obtinute in domeniul cardurilor, in 2008. Titlul a fost decernat in cadrul editiei a VIII-a a Premiilor No-Cash, care a fost organizata in Bucuresti. Este al doilea an consecutiv in care BT primeste acest premiu, ca dovada a mentinerii unor standarde inalte a activitatii in ceea ce priveste mijloacele alternative de plata.Criteriile luate in considerare pentru alegerea Bancii Transilvania au avut in vedere evaluarea intregii sale activitati in ceea ce priveste mijloacele alternative de plata: numar de carduri emise, produse lansate, volume de tranzactii, cresterea gradului de utilizare a cardurilor proprii, respectiv a numarului de bancomate si de POS-uri.

Banca Transilvania este in acest moment cel mai mare emitent de carduri Visa din Romania, cu peste 1.300.000 de carduri Visa in piata, dintr-un portofoliu de 1.600.000. In primul trimestru din acest an, comparativ cu cel din 2008, volumul tranzactiilor efectuate cu cardurile Bancii Transilvania a crescut cu peste 38%, iar portofoliul de carduri, cu 22%.

Cota de piata BT in ceea ce priveste mijloacele alternative de plata a crescut, de asemenea, aceasta ajungand la 13,7% la finalul trimestrului I 2009, de la 12%, cat se inregistra la finalul lunii martie 2008. BT are o oferta formata din 13 tipuri de carduri – de debit, de credit, respectiv carduri co-branded – pentru segmente diferite de clienti.

In 2009, BT pregateste produse noi si campanii specifice. Printre obiectivele sale se numara cresterea portofoliului si a retelei de acceptare a cardurilor la comercianti. Banca Transilvania doreste, si in acest an, sa se mentina printre principalii jucatori de pe piata cardurilor.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos